Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2019 Professional

Microsoft Office 2019 Professional
€ 234,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100484-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
  • 15-30 minuten
Office 2019 Professional: nieuwe beleving van productiviteit  Productiever werken met...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional"

Office 2019 Professional: nieuwe beleving van productiviteit 

Productiever werken met  Office 2019 Professional

Documenten schrijven, financiële plannen  opstellen, presentaties maken, aantekeningen maken en contact onderhouden met collega's via e-mail: Office 2019 Professional biedt alle belangrijke toepassingen om elke taak privé en op het werk uit te voeren. Het programmapakket is ook in de versie 2019 onderverdeeld in verschillende applicaties. Een verbinding met de cloud, zoals in Office 365, vindt niet plaats in  Office 2019 Professional . In plaats daarvan werkt het volledige pakket volledig offline. Een internetverbinding is alleen nodig om regelmatig veiligheids- en functionele updates te ontvangen. Daarom is het programmapakket ook geschikt voor bedrijven of privégebruikers die op dit moment nog niet toe zijn aan de cloud of er geen toegang toe hebben.

In het jaar 2019 verschijnt Microsoft Word in een nieuw jasje en biedt onder meer een verbeterde herkenning van pen- en spraakinvoer . Tekst hoeft niet per se via het toetsenbord te worden ingevoerd: pennen zoals de Microsoft Pencil in combinatie met Surface-apparaten maken normaal schrijven in Word mogelijk, wat vervolgens automatisch in getypte tekst wordt omgezet. Ook de spraakinvoer is verbeterd doordat de resultaten van   Cortana Assistant in de functie zijn opgenomen. Dit biedt gebruikers een nieuwe reeks mogelijkheden om Microsoft Word te gebruiken en op een nieuwe manier creatief te worden. Natuurlijk kan Word ook andere documenttypes dan het interne DOCX-formaat verwerken.

Voor het tabelleren van financiën, documenten, uitgaven, productnamen en andere informatie, is ook in Office 2019 het programma Excel beschikbaar. In deze editie wordt de applicatie geleverd met nieuwe functies en diagrammen, die de gegevensanalyse in Excel aanzienlijk verbeteren. Met name bedrijven profiteren van deze stap, omdat gegevens nu op een visueel aantrekkelijke manier kunnen worden verwerkt en beheerd. PowerPoint is ook verbeterd, zodat gebruikers nu inzoom mogelijkheden in presentaties kunnen invoegen of hele dia's kunnen verplaatsen en omdraaien. Dit kan resulteren in presentaties die aantrekkelijker en interactiever zijn en die meer bieden dan de tot nu toe bekende  PowerPoint-presentaties .

Outlook blijft een belangrijke toepassing in Office 2019 Professional . Het programma beheert niet alleen alle e-mailadressen van de gebruiker, maar biedt ook een overzicht van alle bekende contacten en een agenda. Elk bekend contact kan worden uitgebreid met een e-mailadres, telefoonnummers, websites en andere belangrijke gegevens. De synchronisatie met Outlook op de smartphone maakt het mogelijk om die gegevens overal bij de hand te hebben. Met name bedrijven profiteren hiervan: Via Exchange Server is het mogelijk om contactgegevens en afspraken up-to-date te houden voor alle medewerkers. Dit Office pakket is dus niet alleen een hulpmiddel voor typische kantoortaken , maar ook een organisatorisch hulpmiddel.

Verder houdt Microsoft rekening met de eisen van deze tijd en biedt ondersteuning voor nieuwe technologieën, zoals 4K-video's , die opgenomen kunnen worden in PowerPoint presentaties. Word kan nu omgaan met aangepaste  SVG-bestanden, waardoor enerzijds opslagruimte wordt bespaard en anderzijds de toepassing in het het dagelijks leven veel flexibeler wordt. Naast Windows is de Professional-versie van Office 2019 ook geschikt voor de huidige versies van macOS en tevens geschikt als servervariant  voor Windows Server 2016. Bovendien heeft Microsoft de veiligheid, bruikbaarheid en het beheer van elk programma in alle applicaties vereenvoudigd. Uiteindelijk resulteert dit in een uitgebreid pakket van de belangrijkste applicaties waar professionele gebruikers niet vanaf zouden moeten zien.

Microsoft heeft Office 2019 Professional  voor de mogelijkheden van Windows 10 geoptimaliseerd. Hierdoor is het niet mogelijk om de toepassingen in dit programmapakket te starten op apparaten die zijn uitgerust met oudere versies van Windows. Voor het functioneren is Windows 10 in een van zijn verschillende varianten noodzakelijk. Er zijn geen andere varianten van Office 2019 die  compatibel zijn  met oudere  versies van Windows .

Besturingssysteem: Windows 10

Geheugen: minimaal 2 GB RAM

Harde schijf: minimaal 3 GB beschikbare ruimte

Beeldscherm: minimaal 1024 * 768 pixels resolutie

Grafische kaart: DirectX  10-ondersteuning  vereist voor  GPU-versnelde  interface

Browser: nieuwste versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge  of Safari.

.NET-versie: tenminste .NET-versie 3.5

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Professional"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Professional - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat