Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Microsoft Office 2019 Professional Plus
€ 239,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100482-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
  • 15-30 minuten
Office 2019 Professional Plus: de oplossing voor ambitieuze gebruikers Gebruikers die het...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional Plus"

Office 2019 Professional Plus: de oplossing voor ambitieuze gebruikers

Gebruikers die het volledige scala aan Microsoft Office-producten thuis of op kantoor willen gebruiken, zijn met de Professional Plus-versie uitstekend uitgerust. Alle belangrijke programma's zijn inbegrepen: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en Access. Tegelijkertijd is OneNote als download beschikbaar in de Windows Store, om notities snel te kunnen inzien en via de cloud op alle apparaten ter beschikking te hebben. Door de grote hoeveelheid verschillende programma's is de versie Professional Plus vooral geschikt voor mensen die thuis of op een klein kantoor werken en een efficiënte, betrouwbare oplossing zoeken om documenten, tabellen enzovoort te beheren.

Word 2019 is het efficiëntste hulpmiddel voor het maken van documenten. Van de dagelijkse administratie tot officiële zakelijke documenten, Word biedt functionaliteiten voor alles wat komt kijken bij het schrijven en bewerken van teksten. Nieuw in deze versie is bovendien een verbeterde herkenning van virtuele kleurtinten, zodat rechtstreeks schrijven met een pen op het scherm nu beter wordt omgezet in een geprint computerlettertype. Daarnaast is ook de spraakinvoer verbeterd. Microsoft heeft eveneens talrijke kleine verbeteringen doorgevoerd: SVG-grafieken maken de integratie van complexe beelddocumenten mogelijk, zonder dat daarvoor veel opslagruimte wordt gebruikt. Ook schalen van afbeeldingen en andere beeldbewerkingsacties uitvoeren, wordt daardoor eenvoudiger.

Voor ondernemingen biedt Access 2019 een efficiënte oplossing voor het maken en beheren van allerlei soorten databases. De nieuwe versie ondersteunt het genereren van databasetoepassingen die rechtstreeks in de browser werken en daarmee uitzonderlijk klein zijn. Opgeslagen gegevens worden vervolgens veilig bewaard in SQL-databases, waar ze snel voorhanden zijn. Publisher 2019 verbetert de mogelijkheden voor het publiceren van allerlei soorten grafieken: voor presentaties, reclames, flyers, tijdschriften enzovoort. Microsoft heeft beide programma's in Office 2019 Professional Plus nogmaals aanzienlijk verbeterd als het aankomt op de kleine details, door penherkenning in Publisher uit te breiden en samenwerken met collega's in databases in Access te bespoedigen. 

Bij het werken met tabellen biedt Excel 2019 daarnaast de beste functionaliteiten: Allerlei soorten tabellen, van financiële tabellen tot productdatabases tot gegevenstabellen voor de belastingaangifte, zijn in deze versie van Excel opnieuw verbeterd. Er zijn onder andere nieuwe weergaven beschikbaar voor visuele gegevens en daarnaast zijn er standaard meer wiskundige functies geïntegreerd. De uitstekende compatibiliteit met CSV-bestanden is behouden gebleven. Analoog daaraan biedt PowerPoint nu de optie op opnamen in ultra-HD direct in presentaties in te voegen en om grafieken vrij te schalen en afbeeldingen in en uit te zoomen. Het is daardoor mogelijk te werken zonder externe beeldbewerkingssoftware.

Outlook 2019 zorgt daarnaast dat alle opgeslagen contactgegevens en e-mailadressen altijd bij de hand zijn. Vooral op kantoren die werken met een exchangeserver ontstaat daardoor een goede mogelijkheid om informatie over klanten en partners altijd actueel te houden. Aanvullend ondersteunt de toepassing het aanmaken van zoveel e-mailaccounts als gewenst, wat uitkomst biedt voor gebruikers met meerdere accounts. Voor alle programma's biedt Office 2019 Professional Plus de vertrouwde interface, die nu al meer dan tien jaar in elke toepassing is geïntegreerd. De werkstroom loopt daardoor naadloos over in elke toepassing en is overal gelijk, of het nu in Word, Excel, Outlook of PowerPoint is. 

Office 2019 Professional Plus is door Microsoft enkel ontwikkeld voor gebruik met Windows 10. Geen van de inbegrepen programma's is compatibel met eerdere versies van Windows. Het pakket met programma's betreft een licentie die volledig eigendom wordt van de koper. De programma's kunnen na aankoop onbeperkt worden gebruikt, zonder een abonnement af te sluiten. Microsoft garandeert voor alle versies van Office 2019 ten minste vijf jaar ondersteuning voor alle apparaattypen.

Let op: het Skype for Business Abonnement is in dit pakket niet inbegrepen.

Besturingssysteem: Windows 10
Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
Harde schijf: ten minste 3 GB geheugen beschikbaar
Beeldscherm: ten minste een resolutie van 1.024 * 768 pixels
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning voor GPU-versnelde interface nodig
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari
.NET-versie: ten minste .NET-versie 3.5

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Professional Plus - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat