Microsoft Office 2019 Standard

Microsoft Office 2019 Standard
€ 209,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100486-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Office 2019 Standard: thuis en in kleine kantoren comfortabel werken Het ideale kantoor in...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standard"

Office 2019 Standard: thuis en in kleine kantoren comfortabel werken

Het ideale kantoor in huis met Office 2019 Standard

Voor alle taken het juiste hulpmiddel: Office 2019 Standard bevat de bekende toepassingen die privégebruikers, thuiswerkers of medewerkers van een klein kantoor nodig hebben. Daarmee richt het pakket zich vooral op personen die voornamelijk werken op één apparaat, zoals een desktopcomputer of een laptop. Van een kort document voor de dagelijkse administratie tot specificaties van de financiële situatie van het huishouden tot het ontwerpen van professionele presentaties: voor al het werk dat in kleine kantoren en thuis moet worden verricht, is een functie inbegrepen. Ook productief werk is door de mogelijkheden van Word, Excel en andere programma's volledig afgedekt. 

Met Word 2019 is het mogelijk documenten voor professioneel gebruik en privégebruik precies naar wens te maken. Lettertypen en -groottes, voet- en kopteksten, briefhoofden, sjablonen en nog veel meer kunnen eenvoudig worden gebruikt. Bovendien is het met Office 2019 zelfs mogelijk grafieken in te voegen in SVG-formaat. Deze grafieken gebruiken zeer weinig opslagruimte en kunnen worden geschaald, zodat zowel zeer kleine als zeer grote afbeeldingen probleemloos in een document kunnen worden ingevoegd. Naast de nieuwe mogelijkheden voor een verbeterde pen- en spraakinvoer zijn er meer opties beschikbaar dan in de vorige versie om documenten er precies uit te laten zien zoals de gebruiker wil.

Excel is op zijn beurt ook uitgebreid en biedt meer functies en analysehulpmiddelen voor ervaren gebruikers. Cijfers en andere gegevens kunnen nu op nog meer manieren visueel worden weergegeven om voor elk doel geschikte grafieken te maken. Verder is de versnelling van 3D-weergaven door de grafische kaart verbeterd, wat vooral bij omvangrijke tabellen sneller werken mogelijk maakt. Ook PowerPoint 2019 is uitgerust met nieuwe functies om bepaalde grafieken vloeiend te kunnen in- en uitzoomen of om dia's en afbeeldingen te laten hellen en hun afmetingen naar behoefte aan te passen, zonder daarvoor externe beeldbewerkingstoepassingen te hoeven gebruiken. PPT-bestanden kunnen bovendien zonder een geïnstalleerde PowerPoint-versie worden bekeken.

De interface van Word, Excel en PowerPoint borduurt voort op de bekende voorganger Office 2016. Alle gebruikers van de eerdere versie kunnen daarom in Office 2019 Standard en de programma's die daar deel van uitmaken snel hun weg vinden. Microsoft biedt bovendien meer mogelijkheden voor het openen van vreemde bestandsformaten, waardoor documenten die zijn gemaakt in Open Office nu ook in Word 2019 kunnen worden bewerkt. De systeemvereisten zijn in vergelijking met die van de vorige versie nauwelijks veranderd, waardoor alle programmaonderdelen ook op oudere laptops of computers moeiteloos functioneren. Ook de mogelijkheid om voor alle programma's over te schakelen naar de modus waarbij invoer middels aanraking via tablets of andere apparaten met een aanraakscherm mogelijk wordt, is overgenomen.

Microsoft heeft Office 2019 Standard ontwikkeld als eerste Office-versie waarvoor Windows 10 als besturingssysteem verplicht is. Oudere versies, zoals Windows 7 of Windows 8.1, zijn daarom niet compatibel met de toepassingen in dit programmapakket. Bovendien is voor deze versie van Office 2019 geen koppeling nodig met de cloud. Het pakket werkt daardoor volledig offline, zonder internetverbinding of OneDrive als cloudoplossing. Naar wens kunnen gebruikers wel een abonnement voor OneDrive aanschaffen en gegevens rechtstreeks opslaan in de cloud, zonder daarbij een omweg te nemen door eerst op de lokale schijf op te slaan. Microsoft garandeert dat in de komende vijf jaar na het verschijnen van Office 2019 alle belangrijke updates beschikbaar worden gesteld.

Besturingssysteem: Windows 10 en Windows 10S
Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
Harde schijf: ten minste 3 GB geheugen beschikbaar
Beeldscherm: ten minste een resolutie van 1.024 * 768 pixels
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning voor GPU-versnelde interface
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari
.NET-versie: ten minste .NET-versie 3.5

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat