Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 365 Enterprise E3

€ 254,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100371-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Microsoft 365 Enterprise E3 - professionele Office-Software online Het moderne werkleven...meer

Productinformatie "Microsoft Office 365 Enterprise E3"

Microsoft 365 Enterprise E3 - professionele Office-Software online

Het moderne werkleven vindt minder vaak plaats op individuele computers. Een verbinding met klanten, zakenpartners en medewerkers via internet wordt in veel bedrijfstakken steeds belangrijker en daarop speelt Microsoft met zijn Office 365 in. Vrijgegeven in verschillende edities zoals Microsoft 365 Enterprise E3, combineert de software gevestigde oplossingen zoals Word of Excel met eenvoudige online toegang tot deze en extra applicaties. Toevoegingen zoals OneDrive als clouddienst van Microsoft, worden gebruikt om als gebruiker toegangsrechten toe te kennen aan verschillende medewerkers en om online aan dezelfde projecten te werken. Hierbij is op de afzonderlijke computers geen installatie nodig van Word, Excel of andere Office-programma's.

Voor wie is een Microsoft 365 Enterprise E3 Key geschikt?

De Microsoft 365 Enterprise E3 Download is de moeite waard voor gebruikers in de zakelijke omgeving die een sterkere samenwerking van hun medewerkers op kantoorniveau willen bevorderen. Microsoft 365 bevordert webgebaseerd teamwork en de uitwisseling van gegevens, inclusief real-time veranderingen. Met een Microsoft 365 Enterprise E3 Key verwerven gebruikers bovendien een breed scala aan extra toepassingen en diensten waarvoor een jaarlijkse licentievergoeding verschuldigd is. In het geval van Enterprise E3 valt vooral een professionele e-mailoplossing met veel extra functies op om interne communicatie en klantcommunicatie te vereenvoudigen.

Sterke punten en functies van Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft Office 365 bevat in alle versies Word, Excel en PowerPoint, alsook de extra programma's OneNote en OneDrive. Omdat de Generation Office 2013 ook beschikbaar is voor particuliere gebruikers, zijn de functies van Enterprise E3 speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Naast de hierboven genoemde e-mailoplossing omvat het ook het eenvoudig houden van online conferenties via Skype, het eenvoudig creëren en integreren van sociale netwerken of mobiele apps voor de afzonderlijke subroutine van het Office-pakket.

Voor de belangrijkste toepassingen zoals Word en Excel is er een online versie en een desktopversie beschikbaar. Door documenten via het internet te bewerken, kunnen verschillende personen aan dezelfde projecten werken, afhankelijk van de toewijzing van toegangsrechten, en kunnen ze direct profiteren van wederzijdse updates.

Vergeleken met krachtigere enterprise-oplossingen moeten gebruikers van Microsoft 365 Enterprise E3 afstand doen van de eigen website van het bedrijf en VoIP-ondersteuning. Indien de site op een eigen server wordt gehost en de operationele telefonie elders wordt afgehandeld, vormt dat geen beperking. Dankzij het online gebaseerde concept kunnen de programma's ook worden gebruikt via smartphones en tablets. Microsoft 365 toont hier zijn sterkte punten voor medewerkers van de buitendienst of medewerkers die van thuis uit werken, voor wie geen directe aanwezigheid bij de werkgever nodig is.

Bij ons de gunstige Microsoft 365 Enterprise E3 Key

Naast Microsoft 365 Enterprise E3 als een gevestigde oplossing voor bedrijven van alle groottes en bedrijfstakken, vinden gebruikers bij ons online aanvullende licenties voor Office 365. Na de directe download van een licentie voor één of meerdere medewerkers, kunnen alle applicaties in volledige versie onmiddellijk gebruikt worden. Houd er rekening mee dat het gebruiksrecht in het geval van Enterprise E3 voor één jaar verworven wordt en dat er daarna een nieuwe afrekening volgt met Microsoft als contractuele partner. Regelmatige updates zijn gegarandeerd voor alle gebruikers om ervoor te zorgen dat zij te allen tijde toegang hebben tot de laatste versie van de Office-programma's. Ook directe ondersteuning door Microsoft Service is gegarandeerd voor alle licentiehouders.

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows-pc worden geïnstalleerd.

Platform: Windows, Mac OS
Ondersteund besturingssysteem: Windows 7 SP 1 of hoger
Processor: 1 GHz x86-processor of 64-Bit-prozessor met SSE2
Werkgeheugen: 1 GB RAM (32 Bit), 2 GB RAM (64 Bit)
Hardeschijfruimte: 3 gigabyte (GB)
Grafische kaart: DirectX10 videokaart, minimale resolutie 1024 x 576
Geluidskaart: k. A

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 365 Enterprise E3"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 365 Enterprise E3 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat