Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Standard
€ 52,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100014-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
In een licentie voor MS Office Standard 2013 worden zes verschillende programma's opgenomen:...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2013 Standard"

In een licentie voor MS Office Standard 2013 worden zes verschillende programma's opgenomen: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en OneNote. Word maakt gebruik van de tool voor het maken van een scripties voor het alledaagse "papierwerk". Met Outlook houdt uw e-mail inboxen altijd in het zicht en beheer van grote Contact databases – zowel met muis en toetsenbord of via de nieuwe interface voor de Touch bediening met je vingers.

 

In Office 2013 Standard is een verzameling van programma's die uw computer een volwaardig kantoor maken. De import van Word-documenten in Excel is zeer eenvoudig zo goed, dat u toepassingen tegelijk kunt draaien, zonder dat uw bestanden converteren. De lage systeemeisen maken van Microsoft Office Standard 2013 een aanbeveling voor oudere apparaten. 

OneNote: eenvoudige notities maken

Inbegrepen in Microsoft Office Standard 2013 is ook OneNote: het tool kunt u gemakkelijk gebruiken om met Touch-compatibele apparaten, met uw vingers of een stylus te schrijven. Wijs op het scherm en je merkt dat moeilijk te reproduceren symbolen met een toetsenbord mogelijk zijn. Ook kunt u in PowerPoint, Word, Excel & Co de informatie nogmaals uitbreiden. OneNote synchroniseert automatisch met andere apparaten waarop u inlogt in uw Microsoft-account. OneDrive-Synchronisatie: Bestanden van een van de toepassingen in MS Office Standard 2013 kunt u rechtstreeks opslaan op Microsoft Onedrive. Dus je hebt overal toegang tot uw gegevens (Internet vereist). Gebruik op andere apparaten, de web interface van Office voor toegang tot bestandsformaten van welke aard dan ook, zonder het installeren van het programma. Koop Microsoft Office Standard 2013 om onafhankelijk te worden en overal te kunnen werken! Voor presentaties en ontwerpen

PowerPoint als onderdeel van Office 2013 Standard is een krachtig hulpmiddel voor Presentaties in kantoren of scholen, om unieke drukklare ontwerpen te creëren. Overgangen en effecten op professioneel niveau maken met PowerPoint na een korte training. Integreer eigen foto's of video's en breng standaard Gegevens tot leven!

 

Publisher wordt gebruikt om documenten van welke aard dan ook te ontwerpen: brochures, folders, flyers, Menu's, uitnodigingen en dergelijke zijn mogelijk. Alle afgewerkte ontwerpen zijn klaar om onmiddellijk af te drukken en dus bruiloft uitnodigingen voor een bruiloft of marketingmateriaal voor een Bedrijven aanbieden - zonder een extra tool of ervaring met designonderdelen. Door te werken in teams is MS Office Standard 2013 ook geschikt voor groepen: Deel uw documenten gemakkelijk via het internet en zet uw resultaten zonder e-mail of andere communicatiekanalen beschikbaar.

Platform: Windows Ondersteund besturingssysteem: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows RT, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 Service Pak 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2.

Server 2016 of Windows 10 

Processor: 1.0 GHz CPU met SSE2 

Geheugen: 1 GB RAM minimaal 2 GB RAM aanbevolen voor 64-bit CPU 

Harde schijf: 3 GB 

Grafische kaart: DirectX 10 compatibele grafische kaart met minimaal 1024 * 576 pixel resolutie

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2013 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2013 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat