Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 365 Business Essentials

Microsoft Office 365 Business Essentials
€ 56,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100477-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Een snelle en vlotte communicatie speelt net voor kleine en middelgrote ondernemingen een steeds...meer

Productinformatie "Microsoft Office 365 Business Essentials"

Een snelle en vlotte communicatie speelt net voor kleine en middelgrote ondernemingen een steeds belangrijkere rol. Op die behoeften heeft Microsoft zijn speciaal op de belangen van ondernemingen afgestemde instaptarief Microsoft Office 365 Business Essentials gericht. Daarom bevat het pakket naast de handige online toegang tot de online versies van de componenten OneNote, Excel, Word en PowerPoint ook talrijke tools die het samenwerken met klanten, collega's en bazen duidelijk comfortabeler maken zelfs wanneer die personen over de hele wereld verspreid zijn. 

Een belangrijk element is het e-mailsysteem Exchange Online dat een centraal hosting-platform voor het gehele mailverkeer van het bedrijf biedt. Naast een mailbox met 50 GB per gebruiker en de mogelijkheid om bijlagen tot 150 MB te versturen, wordt Exchange Online gekenmerkt door een uitgebreide bescherming tegen spam, phishing en virussen. Met de Outlook Web App kunnen verzonden en ontvangen berichten bovendien op elk gewenst moment en vanaf elk mobiel apparaat worden opgeroepen.


Moderne communicatietools voor moderne ondernemingen           
Met de hulp van de professionele variant van de instant-messaging-tools "Skype for Business" brengen bedrijven hun communicatie naar een nieuw niveau, ongeacht of de interne of externe communicatie via chat, audio of video plaatsvindt. Met behulp van gepersonaliseerde deelnemer-links kunnen medewerkers en klanten gemakkelijker dan ooit voor vergaderingen uitgenodigd worden. Microsoft Office 365 Business Essentials maakt vooral indruk door de fantastische videoconferenties waaraan nu 250 gebruikers kunnen deelnemen en waarbij u uw gesprekspartner kunt zien in een kwaliteit van tot 1080p. 

Het communicatiepakket wordt aangevuld door de naadloos geïntegreerde software "Yammer", waarmee medewerkers en zakelijke partners zich volledig in de stijl van het sociale netwerk van de onderneming met elkaar kunnen verbinden, projectgroepen kunnen maken en bestanden kunnen delen. Daarnaast zijn er ook geweldige functies zoals de applicatie "Sway", geautomatiseerde workflows, de werkmanagement-tool "Planner" en de "PowerApps"-software voor het maken van Business-apps voor mobiele apparaten zonder enig programmeerwerk.

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows-pc worden geïnstalleerd.

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Processorx86-bit of x64-bit-processor met 1 GHz (minimum)
WerkgeheugenMinstens 2 GB
Grafische kaartDirectX 10-geschikte grafische kaart voor versnelling van de grafiek-hardware
GeluidskaartGeen specificatie
Harde schijfMinstens 3 GB schijfruimte op de installatie-drive.
Beeldscherm1024 x 768 pixels (minimum), 1980 x 1080 pixels (of hoger aanbevolen)
.NET-VersieVersie .NET 3.5 (minimum), voor volledige functionaliteit .NET 4.0, 4.5 of 4.6 CLR
Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 365 Business Essentials"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 365 Business Essentials - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat