Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Access 2016

Microsoft Access 2016
€ 89,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100040-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Microsoft Access 2016 is een uitgebreide database programma dat u toestaat om gegevens te...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2016"

Microsoft Access 2016 is een uitgebreide database programma dat u toestaat om gegevens te verzamelen, beheren en vervolgens offline of online te publiceren. U kunt Access 2016 gebruiken om kleine databases voor persoonlijk gebruik, maar ook voor grote projecten in bedrijven te creëren. In Office Access 2016 producten combineren als Office 365 en / of Sharepoint. Het delen van uw afgewerkte databases met andere gebruikers en medewerkers, snel en eenvoudig op locatie. 

Efficiënte database beheer met Microsoft Access 2016

Door MS Access 2016 die deel uitmaakt van het Office-pakket, is het mogelijk om databases te maken, formulieren of zelfs uitgebreide rapportages. Gebruikers kunnen kiezen uit een groot aantal sjablonen die worden geleverd met Office Access 2016. Deze kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld contactbeheer, projectmanagement of opdrachten. Als alternatief maakt u in Microsoft Access 2016 een volledig gegenereerd, op basis van uw eigen wensen, een databank. Deze kunt u natuurlijk ook naar wens weer aanpassen. 

Verlies met Office Access 2016 nooit meer de klant uit het zicht door het toewijzen van foto’s, telefoonnummers, e-mailadressen, andere gegevens en deel deze met uw collega’s. U beheert alle relevante bestanden dagelijks, snel en eenvoudig in MS Access 2016. Vergelijkbaar met Excel-tabellen met daarin alle belangrijke gegevens voegt u informatie, fotos en pdf-bestanden met een paar muisklikken in het databank programma.

Belangrijke functies in Microsoft Access 2016:

 • Databank beheer van a tot z – Projecten, takenlijsten, contacten tot het bijhouden van voorraaden. 
 • Gebruik ook andere Office-producten bij het werken met MS Access 2016, importeer zo verschillende informatie en bestanden. 
 • Deel uw databank en werk zo samen met collega’s aan documenten via Office 365 en SharePoint –verbinding.
 • Genereer relevante databanken binnen enkele seconden door de integratie van nieuwe sjabloon types.
 • Importeer bestaande bestanden en voeg ze toe aan de databank programma. Van Foto’s, PDF bestanden, Excel-documenten, SQL databases en soortgelijke bronnen. 
 • Gebruik Access 2016 om korte rapporten samen te vatten, maar ook uitgebreide rapporten voor het dagelijks creëren en beheren van belangrijke databanken. 

Moderne Web-Access-Apps in MS Access 2016

Als u afhankelijk bent van het samenwerken met collega’s, dan maakt het werken met Access 2016 uw opdracht nog eenvoudiger met de krachtige Web Access apps: complete databank structuren en benodigde formulieren toevoegen of bewerken. Al deze opties zijn geïntegreerd in de web app alsmede in de bekende desktopsoftware van Office Access 2016. Deze uitvoerbare internet toepassingen werken in elke browser, zelfs als de ontvanger geen MS Access 2016 heeft geinstalleerd.

Microsoft Access 2016 realiseert een verbinding online met Office 365 en/of SharePoint, waarmee u gezamelijk met uw collega’s aan de databank werken kunt. Het gebruik van Access 2016 biedt dezelfde gebruikersinterface als andere applicaties uit de Office 2016-serie, hierdoor zult u binnen een paar minuten een nieuwe database maken. U wilt bestaande databases in Microsoft Acces 2016 voegen ? Het database programma kan de import van Excel-documenten of SQL databases eenvoudig importeren.

Microsoft Access 2016 - Systeemvereisten

Platform  Windows 
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Windows 8
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2012
 • Windows Server 2008 R2
Prozessor

 1 GHz of sneller x86 of x64-processor met SSE2-instructieset

Werkgeheugen  2 GB RAM
Schijfruimte  3 GB                                                                           
Grafische kaart  Voor de grafische hardware acceleratie DirectX10- is een geschikte grafische kaart vereist.
Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Microsoft Access 2016"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Access 2016 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat