Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Outlook 2016

Microsoft Outlook 2016
€ 89,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100041-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
 • 15-30 minuten
Microsoft Outlook 2016 is een van de meest populaire en beste e-mailclients voor...meer

Productinformatie "Microsoft Outlook 2016"

Microsoft Outlook 2016 is een van de meest populaire en beste e-mailclients voor Windows-systemen. Het programma helpt u om e-mails te ontvangen en te verzenden. U kunt in Office Outlook 2016 meerdere e-mail accounts opzetten of uw agenda en contactpersonen beheren. Met name bij zeer hoge mail volume is Outlook 2016 een sterke e-mailclient met spierballen.

Eenvoudig afspraken plannen, e-mail en contacten beheren in uw dagelijkse werkzaamheden

MS Outlook 2016 is het centrale management interface in uw professionele of persoonlijke leven. U kunt gemakkelijk en snel afspraken plannen, belangrijke contactgegevens toevoegen of een uitgebreide takenlijst opstellen en bijhouden. Dagelijks ontvangt u automatisch een herinnering voor belangrijke taken die gedaan moeten worden. U kunt Outlook 16 ook synchroniseren tussen meerdere apparaten, zodat u altijd beschikbaar bent. Dit kan bijvoorbeeld op een smartphone en u ontvangt zo automatisch dezelfde informatie als op uw computer. 

Tegelijkertijd is Microsoft Outlook 2016 een programma dat de afhandeling van e-mails duidelijk vergemakkelijkt. Uitgebreide filter en zoekfuncties zorgen dat u in een korte tijd naar belangrijke e-mails kunt zoeken en door uw mails kunt bladeren. Concepten opslaan en bekijken met bijlagen in de preview-functie, zonder het bestand te downloaden. Wanneer u een nieuwe e-mail ontvangt, krijgt u via MS Outlook 2016 direct een bericht waarop uw kunt reageren. 

Met Microsoft Outlook 2016 is het mogelijk om nieuwe en gelezen berichten te scheiden. Hierdoor is het overzichtelijk en kunt u snel uw belangrijke mails vinden. Met Drag & Drop is het mogelijk om mails gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere map. Activeer de nieuwe touch-interface van Office 16, voor het gebruik op tablets of notebooks met een touchscreen. 

Nieuwe functies in Microsoft Outlook 2016

 • In Office Outlook 2016 kunt u verbinden met sociale newerken als facebook of soortgelijke. U kunt direct uw facebook contacten importeren in Outlook.
 • Snelle weergave opties die inzicht geven in informative die u direct nodig heeft. Denk hier bijvoorbeeld aan telefoonnummers of e-mail adressen. 
 • U bent de e-mail bijlage vergeten ? MS Outlook 2016 waarschuwt voor het verzenden van een email, zodat u nog steeds fouten op voorhand kunt corrigeren. 
 • Outlook 16 heeft een touch-compatibele interface, deze kunt u activeren. Hierdoor kunt u comfortable op uw tablet werken, zonder dat u een externe muis of toetsenbord gebruiken moet.  

De oplossing voor op kantoor en de thuisgebruiker

Met de aankoop van Microsoft Outlook 2016 heeft u toestemming outlook op maar een werkstation te gebruiken. Dit betekent dat de software geschikt is voor zowel particuliere gebruikers die meer orde en structuur willen in het dagelijkse leven. Maar ook voor professionele gebruikers zoals freelancers, zelfstandigen of kleine bedrijven. U profiteert sterk van de Office Outlook 2016 genoemde voordelen.

Het verschil tussen vorige versies is minimaal, hierdoor is het gemakkelijk aan de veranderingen te wennen. In het geheel is voornamelijk het design aangepast. Het programma is ook compatibel met de nieuwe Windows 10 en bevat alle updates hiervoor. 

Microsoft Outlook 2016 - Systeemvereisten

Platform  Windows 
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Windows 8
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2012
 • Windows Server 2008 R2
Prozessor

 1 GHz of sneller x86 of x64-processor met SSE2-instructieset

Werkgeheugen  2 GB RAM
Schijfruimte  3 GB                                                                           
Grafische kaart  Voor de grafische hardware acceleratie DirectX10- is een geschikte grafische kaart vereist.
Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Microsoft Outlook 2016"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Outlook 2016 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat