Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Visio 2016 Standard

Microsoft Visio 2016 Standard
€ 279,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100038-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Maak met Microsoft Visio Standard 2016 met een paar kliks professioneel en veelzijdige schema’s...meer

Productinformatie "Microsoft Visio 2016 Standard"

Maak met Microsoft Visio Standard 2016 met een paar kliks professioneel en veelzijdige schema’s voor elke gelegenheid. Als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare software programma voor diagrammen, is Visio 2016 Standard het juiste middel. In een mum van tijd ontwikkelt u met de rijke set van nieuwe en bijgewerkte sjablonen en vormen, illustratieve diagrammen en zelfs complexe zaken. Alle informatie kan gemakkelijk en snel in Microsoft Visio Standard 2016 geïmplanteerd worden. 

MS Visio Standard 2016 biedt de volgende functies:

 • De vele geprefabriceerde grafieken en contextuele tips en trucs maken een snelle toetreding tot het ontwikkelen en in kaart brengen van diagrammen. 
 • Met automatische uitlijning en positionering, maar ook nieuwe ontwerpen kunnen sneller diagrammen worden aangepast in Microsoft Visio Standard 2016.
 • Met bijgewerkte vormen voor het interieur ontwerpt u grafieken en diagrammen die zijn gebaseerd op moderne ontwerpen.
 • De intuïtieve interface maakt algemene diagrammenen en maakt het mogelijk om vormen te veranderen of te kopiëren en opnieuw aanpassen van tekenbladen.
 • Grafieken kunnen worden bewerkt met behulp van Visio of via een browser met collega's.

Professionele diagrammen ontwikkelen en aanpassen met Visio 2016 Standard

Microsoft Visio Standard 2016 geeft u snel toegang voor het ontwikkelen van diagrammen. Met behulp van pre-launch grafieken, veel contextuele tips en trucs en de intuïtieve interface, maakt u als Visio nieuweling met slechts een paar muisklikken professionele grafieken. Met de sjablonen voor zakelijke grafieken, organisatorische grafieken, netwerk diagrammen, algemeen multi-purpose diagrammen en eenvoudige stroomdiagrammen, laat Visio Standard 2016 u niets te wensen over. U kunt ook direct aan de slag zonder enige voorkennis. 

Visio Standard 2016 helpt u niet alleen om nieuwe grafieken te maken, maar biedt ook talrijke functies voor een efficiënte verwerking en maatwerk aan. De automatische uitlijning, positionering en de duplicatie opstelling van de bladen van de tekeningen zijn duidelijk vergemakkelijkt. Ook kunt u vormen in MS Visio Standard 2016 gemakkelijk veranderen. Alle componenten passen en zijn optimaal op elkaar afgestemd. Metadata en verbindingen tussen de afzonderlijke vormen worden daarbij gewoon behouden. De uitgebreide effecten en stijlen in Microsoft Visio 2016 Standard laten individuele lay-out voor hoge prestaties toe.

Kenmerken van Office 2016 ook in Microsoft Visio Standard 2016

Voor een eenvoudige en intuïtieve bediening voor Visio 2016 Standard is het gebaseerd op de interface van Microsoft Office 2016. Het bekende ontwerp zorgt ervoor dat u bekend bent met zijn functies en in het programma alles gemakkelijker kunt vinden. Microsoft Visio Standard 2016 biedt daarnaast verschillende functies die in het kantoor worden toegepast. Deze omvatten bijvoorbeeld de ‘’Tell Me’’ zoekfunctie voor een snelle oriëntatie in de applicatie en de "Black Theme", die door middel van de beste kleuraanpassing oog-vriendelijke werk bevorderd. Office 2016 gebruikers hoeven niet aan de nieuwe functies van Visio Standard 2016 te wennen door de office suite. 

Diagrammen in het team bewerken en delen

Met Microsoft Visio 2016 Standard, kunt u diagrammen in het team gemakkelijk bewerken. Reacties op diagrammen en grafieken kunnen worden toegevoegd vanaf vrijwel elk apparaat. Het maakt niet uit of u met Visio of via de Browser met Visio Services (voor deze functie heeft u Sharepoint nodig) werkt. Met de chatfunctie kunt u vragen direct stellen in MS Visio Standard 2016 via audio- of video-oproepen, daarvoor moet u Skype Business of Microsoft Lync installeren. Dit bevordert productief werken aan projecten en individuele grafieken. Diagrammen kunnen worden gedeeld en ten volle gebruikt worden in een browser. Over Visio Services in Office 365 kunnen ook personen die geen Visio 2016 Standard geïnstalleerd hebben toegang verkrijgen. 

Microsoft Visio Standard 2016 - Systeemvereisten

Platform  Windows 
Ondersteunde besturingssystemen
 • Windows 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012
Prozessor

 x86 of x64-bit processor draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen  1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Schijfruimte  3 GB                                                                           
Grafische kaart  DirectX 10 grafische kaart nodig
Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Microsoft Visio 2016 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Visio 2016 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat