Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100520-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
De nieuwste editie van Microsofts databaseprogramma Acces is een krachtige tool, die zichzelf...meer

Productinformatie "Microsoft Access 2019"

De nieuwste editie van Microsofts databaseprogramma Acces is een krachtige tool, die zichzelf zowel aan thuisgebruikers als aan bedrijven zal bewijzen. Of het nu gaat om een kleine privédatabase of een complex databasesysteem, Microsoftt Access 2019 heeft alles wat u nodig hebt om soepel en comfortabel te kunnen werken met desktop computers en mobiele apparaten.

Vooral in vergelijking met de vorige versie Microsoft Access 2016 heeft het softwarebedrijf uit Redmond duidelijk aan de gebruiksvriendelijkheid gewerkt. De huidige versie boeit niet alleen door een menubalk, die veel overzichtelijker is, maar ook door de mogelijkheid om de interface aan te passen aan individuele behoeften.

Eenvoudige gegevensinvoer en efficiënte databasebeheer
Dankzij het grote aantal sjablonen raken zelfs beginners snel thuis in de wereld van Access 2019   en profiteren van geavanceerde sjablonen voor projectbeheer, goederenbeheer of het beheer van taken en contactgegevens. Ook externe gegevens zoals PDF-bestanden en afbeeldingen kunnen in een mum van tijd worden geïntegreerd in de databaseapplicatie via de overzichtelijke menu's.

Het importeren van gegevens uit opgemaakte Excel-documenten of externe SQL-databases is ook eenvoudig met de beproefde Office-interface. Bovendien hebben databaseprofessionals de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht complexe databases te genereren. Access 2019  wordt compleet door het samenwerken met collega's aan een database via de SharePoint-interface of een Office 365-verbinding. Met de Salesforce Data Connector is het ook eenvoudig om gegevens uit het populaire Salesforce-systeem te importeren.

Ontwikkel database-apps zonder voorafgaande kennis
Microsoft  Access 2019 is veel meer dan alleen database software. Het programma biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen applicaties, gebaseerd op hun database, voor mobiele apparaten te ontwikkelen. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens eenvoudig beschikbaar te maken voor werknemers via SharePoint zelfs zonder dat ze op hun werkplek toegang hebben tot Microsoft Access. En dat werkt dankzij uitgebreide sjablonen en zelfs zonder programmeerkennis.

Nieuwe chart control
Met de release van Access 2019 biedt Microsoft in vergelijking tot de versie Access 2016 een royaal softwarepakket, dat alle kleine vernieuwingen van de afgelopen jaren met elkaar combineert en daar bovenop nog een paar interessante toepassingen. Vermeldenswaardig is onder andere de geoptimaliseerde penwerking van alle programma's van het Office 2019-pakket. Dit maakt op zijn beurt het bedienen van de software op Microsoft Surface-apparaten veel intuïtiever, onder andere als gevolg van de verhoogde drukgevoeligheid.

Een andere belangrijke technische innovatie in de nieuwste spruit van de Microsoft Access-serie is het concept "moderne charts", dat het "chart control" een veel modernere uitstraling geeft en de bediening eenvoudiger maakt voor ontwikkelaars. "Moderne diagrammen" kunnen ook worden gebruikt in doorlopende vormen in de versie 2019, wat tot nu toe niet mogelijk was met de op ActiveX gebaseerde oplossing.

platformWindows 10
processor1 GHz, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor - duidelijk sneller aanbevolen
RAMTen minste 2 GB RAM (32-bits / 64-bits), 4 GB RAM aanbevolen (32-bits / 64-bits)
grafische kaartDirectX 9 grafische kaart (minimaal) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
geluidskaartK.A ..
diskMinimaal 16 GB ruimte op de harde schijf van de installatieschijf (32-bits), 20 GB ruimte op de vaste schijf (64-bits)
beeldscherm800 x 600 pixels (minimum)
optisch stationDVD-station (om dvd te installeren)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Access 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Access 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat