Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Excel 2019

Microsoft Excel 2019
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100525-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met de nieuwe versie van Excel, de software om berekening met tabellen te maken, biedt Microsoft...meer

Productinformatie "Microsoft Excel 2019"

Met de nieuwe versie van Excel, de software om berekening met tabellen te maken, biedt Microsoft opnieuw een efficiënt pakket voor ondernemingen, zelfstandigen en privégebruikers, dat op geen enkele kantoorcomputer mag ontbreken. Het was nog nooit zo makkelijk om zelfs grote hoeveelheden gegevens efficiënt te verwerken en met behulp van een omvangrijk palet aan hulpmiddelen op vele verschillende manieren verder te bewerken. Ten opzichte van de vorige versie Microsoft Excel 2016 is de intuïtieve bediening sterk verbeterd, voornamelijk doordat de bekende lintinterface duidelijk is opgeschoond, wat een soepelere werkstroom mogelijk maakt. 

Gebruikers van Microsoft Excel 2019 worden daarbij ondersteund door het lerende vermogen van de software, waardoor deze zich wat betreft de navigatie aanpast aan de persoonlijke gedragspatronen van de gebruiker. Daarnaast zijn gebruikers niet meer alleen aangewezen op de vooraf ingestelde gebruikersinterface, maar kunnen ze deze ook geheel naar wens vormgeven of simpelweg bij de bekende lintinterface van Excel 2016 blijven. De intuïtieve bediening wordt gecompleteerd door een uitgebreidere ondersteuning voor peninvoer op Surface-apparaten van Microsoft en op andere apparaten met touchscreenbediening. 

Automatisch gegenereerde gegevensvisualisering
De optische verwerking van complexe gegevens is vooral in het tijdperk van big data een essentiële analysetechniek. Ook de nieuwe versie van Excel gaat een stap verder in deze richting om informatie in context te concretiseren en breidt de hoeveelheid diagrammen en optische analysetechnieken aanzienlijk uit. Met behulp van de 'Insights'-functies analyseert de software bovendien tabellen en grafieken om de in de context interessante gegevens uit te lichten, opvallende veranderingen waar te nemen en duidelijke trends in de gegevenssets makkelijker te herkennen. Nieuwe typen diagrammen zorgen ondertussen voor aanvullende weergave-opties en een hogere informatiedichtheid in een kleine ruimte.

Machinelearning-model in Excel 2019
Steeds grotere hoeveelheden gegevens vragen om steeds krachtigere analysehulpmiddelen. Hiervan is ook Microsoft zich bewust en om die reden heeft het bedrijf voor de nieuwste Excel-variant geïnvesteerd in methoden voor machine learning. Deze algoritmen zijn niet alleen in staat om eenduidige patronen te herkennen, maar ook om deze op een intelligente manier te verwerken. Bovendien biedt Excel voortaan de mogelijkheid om moderne machinelearning-algoritmen rechtstreeks te importeren via een interface en binnen de software te gebruiken, waardoor de deur tot het gebruik van kunstmatige intelligentie helemaal open staat.

Geïntegreerde livegegevens via Microsoft's Bing-API
Met de actuele versie wordt ook Excel steeds meer verbonden. Dit gebeurt tot in de kleine details door de integratie van de programmeernterface (API) voor de eigen zoekmachine van Microsoft, Bing. Op deze manier is het in Excel 2019 mogelijk specifieke gegevensreeksen in realtime te verrijken met aanvullende gegevens. Via gedetailleerde commando's kunnen duidelijk complexere berekeningen worden gemaakt als voorheen, wat in het bijzonder voor professionele gebruikers aanvullende mogelijkheden biedt.

PlattformWindows 10
ProcessorProcessor met ten minste 1 Ghz, 32 bit (x86) of 64 bit (x64) - sneller ten zeerste aanbevolen
WerkgeheugenTen minste 2 GB RAM (32 bit/64 bit), 4 GB RAM aanbevolen (32 bit/64 bit)
Grafische kaartDirectX 9 (minimaal) met WDDM 1.0-driver, DirectX 10 (optimaal)
GeluidskaartNiet gespecificeerd
Harde schijfTen minste 16 GB schijfopslag op de installatieschijf (32 bit), 20 GB schijfopslag (64 bit)
Beeldscherm800 c 600 pixels (minimaal)
Optische driveDvd-drive (voor installatie van dvd)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Excel 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Excel 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat