Microsoft PowerPoint 2019

Microsoft PowerPoint 2019
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100524-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
i PowerPoint 2019 is de nieuwste versie van de veel gebruikte presentatiesoftware...meer

Productinformatie "Microsoft PowerPoint 2019"

i PowerPoint 2019 is de nieuwste versie van de veel gebruikte presentatiesoftware PowerPoint, die onmisbaar is op scholen, universiteiten en bedrijven. De nieuwe editie, die Microsoft niet langer ondersteunt op oudere Windows-besturingssystemen, zoals Windows 7 en Windows 8.1, maakt het mogelijk professionele presentaties te maken voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Dankzij een uitgebreide bibliotheek met sjablonen en animaties, kan de software worden gebruikt om indrukwekkende dia's te ontwerpen, die de bijbehorende opmerkingen benadrukken en in ieder geval in het geheugen van het publiek worden opgeslagen.

 

Professionele presentaties met nieuwe animaties
Een van de grootste vernieuwingen die Microsoft heeft toegevoegd aan de nieuwste editie van de PowerPoint-familie is de Morph overgangsfunctie. Door middel van nieuwe, uitgebreide overgangen kunnen presentaties vloeiender worden en kan zelfs de meest complexe inhoud eenvoudig worden geënsceneerd. Naast de zoomfuncties voor de dia's in de presentatie, zijn er ook nieuwe pictogrammen, samen met SVG- en 3D-modellen, die nu nog eenvoudiger kunnen worden beheerd en ingevoegd.

 

Eenvoudige en intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening is altijd een van de  sterkste punten van Microsoft PowerPoint geweest. Ook in de huidige versie heeft het bedrijf de navigatie van zijn voorganger PowerPoint 2016 opnieuw herzien en in sommige details verbeterd. In de eerste plaats geldt dit voor de vereenvoudiging van de gebruikersinterface die sinds Microsoft Office 2007 deel uitmaakt van de menubalk. In PowerPoint 2019heeft Microsoft de functies op de interface beperkt tot de hulpprogramma's die het meest worden gebruikt, waardoor deze overzichtelijker is geworden en sneller te gebruiken is.


Als alternatief hebben gebruikers van Microsoft PowerPoint in de versie 2019 nog steeds de mogelijkheid om de vertrouwde interface van de vorige editie te activeren of deze naar eigen wensen samen te stellen. Maar dat is nog niet alles, want PowerPoint krijgt een extra dimensie door de verbetering van de penbewerking. Het gaat om de integratie van de drukgevoeligheid van de pennen, waardoor de mogelijkheden op mobiele apparaten zoals de Microsoft Surface verder zijn uitgebreid.

 

Geen abonnementsplicht voor Microsoft PowerPoint 2019
Met het uitbrengen van de PowerPoint versie 2019 reageert het softwarebedrijf uit Redmond op de wens van veel zakelijke klanten om de presentatiesoftware en andere Office pakketten zonder cloudverplichting uitsluitend op lokale computers te gebruiken. Dienovereenkomstig gaat het bij deze versie van PowerPoint om een eenmalige licentie voor één werkplek, die niet beperkt is qua tijd of functie. Microsoft PowerPoint is de ideale software-oplossing voor privé gebruikers en freelancers en voor het toepassen in kleine bedrijven, die geen gebruik willen maken van het Office 365-concept.

platform Windows 10
processor Minimaal 1 GHz, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor - duidelijk sneller aanbevolen
RAM minimaal 2 GB RAM 32bit / 64bit), 4 GB RAM aanbevolen (32bit / 64bit)
grafische kaart DirectX 9 grafische kaart (minimaal) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
geluidskaart K.A ..
disk Minimaal 16 GB ruimte op de harde schijf van de installatieschijf (32-bits), 20 GB ruimte op de vaste schijf (64-bits)
beeldscherm 800 x 600 pixels (minimum)
optisch station DVD-station (om dvd te installeren)
Doorverwijzende links naar "Microsoft PowerPoint 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft PowerPoint 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat