Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Project 2019 Standard

Microsoft Project 2019 Standard
€ 434,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100517-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Projectbeheer thuis en in een kleine onderneming -...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2019 Standard"

Projectbeheer thuis en in een kleine onderneming - met Microsoft Project Standard 2019

Alle projecten in één oogopslag - met Microsoft Project Standard 2019

Elk project is pas een succes als het op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd. - en precies daarbij helpt de nieuwste versie van Microsoft Project Standard. Het programma dient voor het organiseren van projecten, resources en complete portfolio's van vele individuele projecten. Dit betekent dat gebruikers thuis, in een bedrijf of een home-office hun korte- en lange-termijnprojecten in de gaten kunnen houden en niet in chaos dreigen te vervallen. Gestructureerd werken met deze software helpt al meer dan twee decennia lang succesvolle zelfstandigen en bedrijven om hun doelen te bereiken - en met Microsoft Project Standard 2019 is dit mogelijk op de tablet, smartphone, notebook en PC.

Om direct met het structureren van projecten te kunnen beginnen, is Project Standaard 2019 uitgerust met tal van sjablonen voor speciale processen. Deze kunnen naar behoefte worden aangepast om individuele sjablonen voor toekomstige projecten te maken, wat u veel werk bespaart. De vele bekende tools om taken te kunnen plannen, zijn ontleend aan de 2016-versie van Microsoft. Ook ervaren gebruikers vinden direct hun weg in de nieuwste editie van de software en kunnen binnen enkele minuten alle belangrijke parameters van een nieuw project definiëren - alleen of via de cloud in een team met andere personen binnen het bedrijf. Het programma is compatibel met alle apparaten met een Windows-besturingssysteem.

Om uit een veelbelovend project ook een succesvolle implementatie af te leiden, biedt Microsoft Project Standard 2019 u bovendien een verbeterd resourcemanagement - dus van medewerkers, tijd en andere elementen. Teams actualiseren altijd en overal de tijden en vaardigheden van hun medewerkers zodat de projectmanager het overzicht over de beschikbare resources kan behouden en te allen tijde actie kan ondernemen. Nieuwe tools helpen om processen gemakkelijker te loggen en tijdregistratie duidelijker te maken - ongeacht de grootte van het scherm, invoerapparaten, enz. Project Standard 2019 verhoogt het slagingspercentage voor projecten van allerlei aard, vooral bij een groot aantal gelijktijdige projecten.

Maar aan welk project moeten gebruikers de voorkeur geven? Heel eenvoudig: Het portfolio-management van Microsoft Project Standard 2019 laat het zien. Hierdoor kunnen softwaregebruikers alle lopende projecten bijhouden en bepalen welke opdrachten op schema liggen en welke projecten actuele fouten vertonen - bijvoorbeeld door het niet naleven van de tijdplanning, door uit de hand lopende kosten of door bepaalde taken die zijn blijven liggen. De rapportages in het portfolio-management worden automatisch bijgewerkt, zodat er slechts één klik nodig is om een overzicht te krijgen van de bestaande projecten. Intelligente analyse-functies geven bovendien suggesties voor verdere actie - en op welk punt de projectmanager moet beginnen.
Deze variant van Microsoft Project is ook aangepast aan de behoeften van gebruikers die weinig of geen team-oplossingen nodig hebben. Ook in hun home-office zullen gebruikers profiteren van de mogelijkheden. Omdat het programma volledig lokaal is geïnstalleerd, is een internetverbinding niet nodig, waardoor onderweg werken in de trein met een wisselende verbinding met het internet mogelijk is. Voor andere, gespecialiseerde functies zijn edities zoals Microsoft Project Professional 2019 geschikt, die voor grotere teams zijn aangepast en adequate features hebben.

Zoals alle andere programma's uit de Office 2019-familie is ook Project 2019 alleen compatibel met Windows 10. Dit betekent, dat gebruikers een van de edities van Windows 10 moeten hebben om de toepassing uit te voeren. Het is nog steeds een volledige licentie voor Project 2019, die voor onbepaalde tijd kan worden gebruikt en gedurende minstens vijf jaar door Microsoft van alle noodzakelijke updates zal worden voorzien. Er zijn geen abonnementskosten voor het gebruik van de dienst. Het is momenteel niet mogelijk om de software onder andere besturingssystemen te installeren.

besturingssysteem: Windows 10
Werkgeheugen: minstens 2 GB RAM
Harde schijf: minstens 3 GB beschikbare opslagruimte
Beeldscherm: minstens 1.280 * 800 Pixel-resolutie
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning nodig voor GPU-versnelde Interface
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge 
.NET-Versie: onbekend

Doorverwijzende links naar "Microsoft Project 2019 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Project 2019 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat