Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Publisher 2019

Microsoft Publisher 2019
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100522-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met de Microsoft  Publisher 2019  levert het in Redmond gevestigde bedrijf de...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2019"

Met de Microsoft  Publisher 2019  levert het in Redmond gevestigde bedrijf de nieuwste versie van zijn bekende desktop publishing software, die al sinds de eerste editie van 1991 enorm populair is. Met de software, die officieel alleen onder Microsoft Windows 10 wordt ondersteund, kunnen zowel beginnende  ontwerpers  als professionals kant-en-klare  e-mail titels , productpresentaties,  gedrukte publicaties  zoals folders en brochures en creatieve uitnodigingskaarten ontwerpen en afdrukken. 

 

Dankzij talloze sjablonen, voorbeelden en ontwerpsets evenals een uitgebreid assortiment tools is de creativiteit van de gebruiker onbeperkt. De nieuwste versie van de softwareproducent uit Redmond is de directe opvolger van de afzonderlijke licentie-versie  van Microsoft Publisher 2016 . Naast enkele verbeterde details bevat de software vele updates die sinds het verschijnen van de versie 2016 exclusief voor abonnees van Microsoft Office 365 waren gereserveerd .

 

Eenvoudige toepassing en uitgebreid functioneel portfolio

Zijn grote populariteit heeft Microsoft Publisher sinds oudsher te danken aan de  gebruiksvriendelijkheid. Ook in de huidige versie wordt het product onder meer gepresenteerd door het vervangen van afbeeldingen door middel van slepen en neerzetten: intuïtief gebruik. Daarnaast is er een breed scala aan nieuwe 3D-effecten, reflecties, schaduwen, lichteffecten en tekstontwerpen, die elk gemaakt ontwerp met een paar muisklikken uniek maken. Zelf geïmporteerde foto's en andere beeldbestanden kunnen worden bewerkt met behulp van het toolpalet zoals in grafische software.

 

Afgeronde projecten kunnen ook rechtstreeks worden geëxporteerd in het veelgebruikte JPG- beeldformaat en als PDF- en XPS-bestanden, zodat de ontwerpen zonder problemen rechtstreeks kunnen worden verzonden of afgedrukt. Een nieuwe functie in Microsoft  Publisher 2019 is de enigszins afgeslankte lint interface. Dze bevat nu slechts de meest gebruikte commando's, waardoor de toepassing vloeiender wordt. Wie dat wil, kan ook de oude lintweergave gebruiken of de gebruikersinterface naar wens aanpassen. Ook nieuw is de verbeterde penbesturing. Deze is niet alleen accurater geworden, maar reageert ook op druk, waardoor het gebruik van de  Publisher op  touch-apparaten zoals Microsoft  Surface  intuïtiever  wordt.

 

Microsoft Publisher 2019 stand-alone licentie zonder verplicht abonnement

Met deze versie van Microsoft Publisher 2019 ontvangen gebruikers een gebruikerslicentie, die geldig is voor exact één computerwerkplek. De licentie kan zonder tijdslimiet of beperking van de reikwijdte worden gebruikt en vereist geen jaarlijkse betalingsabonnement, zoals het geval is bij Microsoft Office 365. Zo beantwoordt Microsoft aan de behoeften van de klanten, nl. een cloudonafhankelijke oplossing, met zowel de Publisher als met het hele Office-pakket. Dit maakt de Microsoft Publisher 2019 een optimale oplossing voor thuisgebruikers, zelfstandigen en kleine bedrijven.

platformWindows 10
processor1 GHz, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor - duidelijk sneller aanbevolen
RAMTen minste 2 GB RAM (32-bits / 64-bits), 4 GB RAM aanbevolen (32-bits / 64-bits)
grafische kaartDirectX 9 grafische kaart (minimaal) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
geluidskaartK.A ..
diskMinimaal 16 GB ruimte op harde schijf van de installatieschijf (32-bits), 20 GB ruimte op de vaste schijf (64-bits)
beeldscherm800 x 600 pixels (minimum)
optisch stationDVD-station (om dvd te installeren)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Publisher 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Publisher 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat