Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Visio 2019 Professional

Microsoft Visio 2019 Professional
€ 369,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100518-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Professioneel diagrambeheer met Microsoft Visio Professional 2019...meer

Productinformatie "Microsoft Visio 2019 Professional"

Professioneel diagrambeheer met Microsoft Visio Professional 2019

Diagrammen volgens branchevoorbeelden maken in Microsoft Visio Professional 2019

Microsoft Visio blijft ook in de editie Professional 2019 het beste tool om diagrammen in ondernemingen vorm te geven en zich te oriënteren door middel van gangbare branchenormen zoals IEEE. Bovendien heeft Microsoft duizenden detailverbeteringen aangebracht en nieuwe features geïntroduceerd om het makkelijker te maken om in grotere teams aan projecten te werken. De software is dus expliciet gericht op professionele gebruikers. Desondanks blijft de bekende gemakkelijke toegang tot het programma behouden, wat vooral wordt bereikt door de talloze sjablonen en de in de praktijk bewezen Office-interface. Elke koper blijft 2GB gratis opslagruimte ontvangen voor de eigen OneDrive-cloudoplossing van Microsoft. 

Het genereren van diagrammen is in Microsoft Visio Professional 2019 direct na het starten van het programma mogelijk: Honderden sjablonen op basis van een selectie van meer dan 250.000 voorbeelden zorgen hiervoor. Omdat de desktop-applicatie zichzelf voortdurend actualiseert, worden regelmatig nieuwe sjablonen toegevoegd. Gebruikers delen voltooide diagrammen niet alleen als Visio-datasets, maar ook via het internet: Visio Professional 2019 ondersteunt webgebaseerde diagrammen of PDF-bestanden voor gebruikers, die zelf geen Visio gebruiken op hun computer. Commentaren, die andere gebruikers aansluitend aan het diagram toevoegen, zijn ook direct zichtbaar voor de maker van het project en deze ontvangt daardoor feedback.

Speciaal voor Visio Professional 2019 en Windows 10 heeft Microsoft ook de ondersteuning voor vingerinvoer en pennen zoals de Microsoft Surface Pen verbeterd. Diagrammen kunnen met behulp van natuurlijke invoermethoden worden verfijnd, wanneer virtuele inkt of de vingers gebruikt worden om vormen in te kleuren, te verschuiven, diagrammen opnieuw te rangschikken en nog veel meer. Dit maakt het ook makkelijker om de applicatie te gebruiken op een tablet zoals iPad Pro, waarvoor een aparte app beschikbaar is in de officiële Apple Store. Om beter met andere mensen te kunnen samenwerken, zijn de functies voor annotaties verbeterd en is de integratie van Skype for Business in de gebruikersinterface uitgebreid.

Nieuwe gegevens worden rechtstreeks uit populaire andere programma's zoals ExcelMicrosoft Visio Professional 2019geïmporteerd. Dit bespaart tijd bij het bewerken van diagrammen, omdat handmatige invoer minder vaak zal plaatsvinden. Om deze diagrammen aansluitend levendiger te maken en om zelfs grote hoeveelheden informatie duidelijk weer te geven, zijn er talloze kleuren, vormen en grafieken beschikbaar om de focus te richten op die gegevens die echt belangrijk zijn voor de kijker. Daarnaast ondersteunt het programma de integratie van tekeningen die zijn gemaakt in de populaire AutoCAD software. Hierdoor wordt ook het aantal functies aanzienlijk uitgebreid, omdat zelfs complexe vormen mogelijk worden.

Zodra gegevens van welke aard dan ook die al in het diagram zijn geïntegreerd, veranderen, zal Microsoft Visio Professional 2019 bovendien meteen de weergave van het project wijzigen. Om dit te doen scant het programma permanent de geïntegreerde gegevens - ongeacht waar ze vandaan komen en of ze lokaal of in het netwerk ter beschikking staan - en stuurt dan eventuele wijzigingen naar het huidige diagram door. Dit zorgt ervoor dat iedereen die aan dit project werkt altijd het overzicht heeft en samenwerkt aan een enkele versie van dit diagram. Het wegvallen van handmatige updates vereenvoudigt ook het werkproces en bespaart op lange termijn veel tijd.

Microsoft heeft Visio Professional 2019 dusdanig ontwikkeld, dat het uitsluitend compatibel is met de edities van Windows 10. Het is niet mogelijk om de software met een oudere versie van Windows uit te voeren. Bovendien is dit aanbod voor één enkele licentie voor een desktop PC of notebook. Er zijn geen verdere abonnementskosten. Microsoft garandeert deze software te ondersteunen met updates gedurende ten minste vijf jaar.

besturingssysteem: Windows 10
Werkgeheugen: minstens 2 GB RAM
Harde schijf: minstens 3 GB beschikbare opslagruimte
Beeldscherm: minstens 1.024 * 768 Pixel-resolutie
grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning nodig voor GPU-versnelde Interface
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge 
.NET-Versie: onbekend

Doorverwijzende links naar "Microsoft Visio 2019 Professional"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Visio 2019 Professional - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat