Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Visio 2019 Standard

Microsoft Visio 2019 Standard
€ 319,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100519-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Diagrammen aantrekkelijk presenteren - in Microsoft Visio Standard 2019...meer

Productinformatie "Microsoft Visio 2019 Standard"

Diagrammen aantrekkelijk presenteren - in Microsoft Visio Standard 2019

Visio Standard 2019 is zowel thuis al op een klein kantoor een ideale software om informatie in diagrammen te presenteren. Met deze software maakt u stroomdiagrammen, plattegronden, werkprocessen voor projecten, bouwplannen en nog veel meer. Alle soorten informatie, die op enigerlei wijze met diagrammen kunnen worden weergegeven, voelen zich thuis in Visio Standard 2019. Tegelijkertijd is deze software gebaseerd op de vertrouwde gebruikersinterface van alle Office-producten vanaf 2016, zodat zowel overstappers, alsook personen die Visio voor het eerst gebruiken, geen problemen hebben om te beginnen.


Eenvoudige stroomdiagrammen, die steeds weer bij projecten gebruikt worden, zijn in de  nieuwe Microsoft Visio Standard 2019 in een nog ruimere keuze beschikbaar. Dit vereenvoudigt de visualisatie: In plaats van vervelende werkprocessen kiezen gebruikers uit tientallen voorbeelden met in totaal duizenden sjablonen. Afhankelijk van het beoogde gebruiksdoel zijn precies die diagrammen beschikbaar, die het meest geschikt zijn voor een specifieke taak. Deze diagrammen kunnen vervolgens via de cloud met andere personen worden gedeeld - zoals medewerkers die in hun home-office aan hetzelfde project werken.

De bestandstypen die Microsoft Visio Standard 2019 ondersteunt, scant het programma in realtime. Zodra de inhoud van een bestand, waarvan de inhoud in een diagram in Visio actueel wordt weergegeven, verandert, wordt meteen de weergave binnen de toepassing daaraan aangepast. Als er nieuwe informatie de datasets binnenstroomt, heeft dit een direct effect op het diagram in Visio Standard 2019. Alle voltooide diagrammen zijn dan ook via de browser te bereiken. Er is geen vooraf geïnstalleerde Visio nodig om een afgewerkt project en de visualisatie ervan te bekijken. Dit maakt het eenvoudig om diagrammen met klanten en zakenpartners te delen.

In Visio Standard 2019 heeft Microsoft onder andere de intelligente zoekfunctie verfijnd die in de vorige versie werd geïntroduceerd. Personen die nog niet bekend zijn met het programma, zullen sneller de functies vinden die tot het gewenste doel leiden. Daarnaast maken veel nieuwe effecten en ontwerpen het mogelijk om op visuele wijze de aandacht te vestigen op informatie van speciaal belang. Dit is bijvoorbeeld ook geschikt om terugkerende patronen te accentueren of om symbolen, kleuren en staafdiagrammen visueel aantrekkelijk te maken. Zelfs complexe informatiereeksen kunnen met de nieuwe Visio Standaard 2019  visueel worden verwerkt om gegevens op een begrijpelijke manier te presenteren.

Met behulp van met Microsoft Visio Standard 2019 gemaakte diagrammen werken bovendien systeemoverschrijdend. Dat wil zeggen: Diagrammen kunnen op bijna elk apparaat en met gebruik van elk besturingssysteem worden bekeken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de browser-ondersteuning voor diagrammen en apps, die beschikbaar zijn voor tablets zoals de iPad Pro in de Apple Store. Op een touchscreen met multitouch-ondersteuning is het gebruik van diagrammen bijzonder intuïtief, omdat de gebruiker eenvoudig met zijn vinger kan in- en uitzoomen. Diagrammen kunnen op de computer worden gemaakt, maar gebruikers kunnen ze op elk willekeurig apparaat levendig presenteren.

Zoals bij elk nieuw product van Office 2019 vereist Microsoft ook voor Visio Standard 2019 de installatie van Windows 10 voor het maken van diagrammen. De software kan daarom alleen worden gebruikt met één van de edities van Windows 10. Het is een licentie voor één enkel apparaat zoals een desktop PC of notebook. Microsoft garandeert nieuwe updates voor deze licentie van Visio Standard 2019 gedurende ten minste vijf jaar nadat de software is uitgebracht.

besturingssysteem: Windows 10
Werkgeheugen: minstens 2 GB RAM
Harde schijf: minstens 3 GB beschikbare opslagruimte
Beeldscherm: minstens 1.024 * 768 pixels resolutie
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning nodig voor GPU-versnelde Interface
Browser: actuele versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox of Microsoft Edge 
.NET-Versie: onbekend

Doorverwijzende links naar "Microsoft Visio 2019 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Visio 2019 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat