Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2019
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100523-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Op het gebied van tekstverwerking staat het oude Microsoft programma Word nog altijd bovenaan,...meer

Productinformatie "Microsoft Word 2019"

Op het gebied van tekstverwerking staat het oude Microsoft programma Word nog altijd bovenaan, vooral omdat de nieuwe versie van Microsoft Word 2019 de beproefde zaken uit de vorige versie overneemt en gericht verbeteringen in details aanbrengt. De kern van het jongste lid van de Word-familie is nog steeds het maken en ontwerpen van teksten. De huidige versie van de tekstverwerker wordt echter alleen officieel ondersteund onder Windows 10. 

Dankzij talloze sjablonen uit een breed scala aan onderwerpen, kunnen zelfs beginners snel professionele facturen, zakelijke brieven, sollicitatiedocumenten of creatieve uitnodigingen voor verjaardagen voor kinderen maken. De verscheidenheid aan teken- en grafische hulpmiddelen vormt een aanvulling op de portfolio en geeft de creativiteit de vrije loop. Het paradepaardje van de editie Microsoft Word 2019 vormt echter de collectie SmartArt-afbeeldingen, die kunnen worden gebruikt om hoogwaardige en levendige afbeeldingen voor presentaties te maken. 

Nieuwe versie nieuwe look
Met de actuele versie van Word slaat Microsoft optisch een nieuwe weg in. De lintinterface die wordt gebruikt in Word 2016 is nog steeds gebaseerd op de kleurenschema's en vormen van Windows 10, maar is veel eenvoudiger en beperkt tot de meest gebruikte functies.

Gebruikers die deze vereenvoudigde weergave te spartaans vinden, kunnen de vertrouwde lintoptiek kiezen in de nieuwe Word-versie of de gebruikersinterface configureren op basis van hun individuele wensen. Daarbij komt dat de toepassing van de gebruikersinterface via touchpad en pen-invoer gemakkelijker is gemaakt. Interessant is vooral de nieuw toegevoegde drukgevoeligheid, die het werken met mobiele apparaten zoals Microsoft's Surface veel comfortabeler en intuïtiever maakt.

Efficiënter samenwerken
De mogelijkheid om de desktopsoftware met de Microsoft-cloud te verbinden, biedt de gebruiker talloze mogelijkheden voor verbeterd teamwork. Met een gratis Microsoft-account kunnen collega's en vrienden met slechts een paar klikken worden uitgenodigd om samen te werken aan een document, waarbij wijzigingen en opmerkingen in realtime worden doorgegeven. Extra functies, zoals de verbeterde spellingcontrole, de voorlees-modus die is bestemd voor het maken van correcties en last but not least de spraakinvoerfunctie "Dictation", ronden het efficiënte pakket van Microsoft af. 

Microsoft  Word 2019 enkele licentie zonder abonnementsplicht
Hoewel het concept van Microsoft Office 365 is gebaseerd op een abonnementsmodel  waarbij jaarlijkse gebruikskosten in rekening worden gebracht, gaat het bij deze versie van Microsoft  Word 2019  om slechts één enkele licentie. Zodoende kan de software zonder tijdsbeperking of functionele beperking door de licentienemer worden gebruikt. De softwaregigant uit de VS reageert hiermee op de wens van vele commerciële en particuliere klanten om kantoorproducten zoals Microsoft Word te blijven gebruiken zonder een verplichte verbinding met de cloud en zonder abonnementsplicht.

platform Windows 10
processor 1 GHz, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor - duidelijk sneller aanbevolen
RAM minimaal 2 GB RAM 32bit / 64bit), 4 GB RAM aanbevolen (32bit / 64bit)
grafische kaart DirectX 9 grafische kaart (minimaal) met WDDM 1.0-stuurprogramma, DirectX 10 grafische kaart (optimaal)
geluidskaart k.A .
disk Minimaal 16 GB ruimte op de harde schijf van de installatieschijf (32-bits), 20 GB ruimte op de vaste schijf (64-bits)
beeldscherm 800 x 600 pixels (minimum)
optisch station DVD-station (om dvd te installeren)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Word 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Word 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat