Over ons

 

Een gedetailleerde bedrijfsbrochure is hier te vinden:

Download

Lizengo is een jonge, internationale onlinewinkel die gespecialiseerd is in de distributie van downloadsoftware van bekende fabrikanten. Ons doel is altijd om onze klanten een lage aankoopprijs en uitgebreide service aan te bieden. We spreken zowel particuliere als zakelijke klanten aan. Via telefoon, livechat of e-mail staan we altijd voor u klaar met deskundig advies. We helpen u ook graag met de installatie van de programma's en met vragen over de registratie van de productsleutel. 

Ons gevarieerde assortiment wordt voortdurend uitgebreid, zodat we u altijd actuele softwareproducten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Met Trusted Shops-kopersbescherming en Geld-terug-garantie, neemt u geen risico's bij het plaatsen van uw bestelling. U ontvangt uw productcode snel en veilig per e-mail. De ervaringen van meer dan 500.000 tevreden klanten spreken voor zich.

lizengo-team5c45c141add28

 

Bij Lizengo krijgt u geteste kwaliteit

Het Lizengo-team werkt momenteel aan de internationalisering van de onlinewinkel en zet zich ten volle in voor het opzetten van downloadsoftware op de internationale markt. Onze grootste taak is om vooroordelen en scepsis over goedkope softwaredownloads weg te nemen.

Bij ons koopt u absoluut legale originele productcodes, die rechtstreeks bij de fabrikant kunnen worden geactiveerd. We vertrouwen op de '1 productsleutel voor 1 klant'-filosofie. Dit beschermt u vanaf het moment van aanschaf tegen problemen en ongemak. Onze geschoolde kopers controleren onze productsleutel op kwaliteit en zorgen ervoor dat alleen software die bedoeld is voor de EU wordt verkocht. We genieten dus al van het vertrouwen van veel tevreden vaste klanten. Met software van Lizengo neemt u geen risico.

Onze weg naar hier

Lizengo werd in 2013 opgericht als eenmanszaak en kort daarna werd het idee om software aan te bieden tegen onovertroffen lage prijzen een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Vanwege de snel toenemende vraag naar downloadsoftware waren er al snel meer medewerkers nodig om de bestelprocessen aan te kunnen. Om voldoende ruimte beschikbaar te hebben, verhuisden we ons hoofdkantoor naar het landgoed van Maarhausen in Keulen-Rath. Hier hebben we nu de mogelijkheid ons personeel verder te ontwikkelen en onze service en ons aanbod verder uit te breiden.

Ons team is uitgebreid met medewerkers op het gebied van marketing, ontwikkeling, klantenservice in vreemde talen, inkoop, verkoop en secretariaat. We hebben onze online winkel voortdurend kunnen verbeteren, ons assortiment uitgebreid en ons klantenbestand uitgebreid.

Lizengo is uw betrouwbare partner voor veilige en betaalbare downloadsoftware; overtuig uzelf!

Hoofdkantoor Keulen

Wilt u weten hoe wij werken? Bekijk dan onze kantoren in Keulen. Elke dag doen meer dan 80 medewerkers hun uiterste best om u steeds software aan te bieden voor weergaloze, voordelige prijzen in combinatie met professionele service.

 

Live Chat Live Chat