Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
€ 3.699,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100527-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - De ideale softwareoplossing voor grote ondernemingen...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - De ideale softwareoplossing voor grote ondernemingen

Op basis van de 2016-versie heeft Microsoft centrale aspecten van deze groupware- en e-mail-transportserversoftware verbeterd die in tal van bedrijven met een Windows-omgeving wordt gebruikt. Bedrijven die Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kopen, kunnen nu profiteren van het krachtigste Microsoft-systeem voor centraal beheer en de opslag van opdrachten, contacten, afspraken en e-mails tot nu toe. 

In tegenstelling tot de standaardversie van Microsoft Exchange is de huidige Enterprise-versie precies afgestemd op de eisen van grote ondernemingen. Bijzonder opmerkelijk is in dit geval vooral de ondersteuning van maximaal 100 databases met elk een volume van 2 terabyte. Ter vergelijking: de voor kleine en middelgrote ondernemingen aangepaste Exchange Server 2019 Standard ondersteunt slechts 5 databases.


Bing-zoekmachine, voicemail-functies en herziene kalenderfunctie
Gebruikers die Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kopen en voor de eerste keer gebruiken, zullen meteen enkele belangrijke veranderingen vaststellen. De meest in het oog springende verandering voor eindgebruikers is het herziene kalendersysteem, dat in zijn huidige versie gebaseerd is op het Office 365-model en zodoende ook een eenvoudige Calendar Sharing inhoudt. Daarnaast beschikken beheerders door extra PowerShell cmdlets en de nieuw geïntegreerde functie "Do not Forward" vanaf versie 2019 over nieuwe en uitgebreide functies voor een efficiënter beheer. Deze omvatten de functies "Remove-CalendarEvents" en "Add-MailboxFolderPermission", die worden gebruikt om delegatierechten toe te wijzen.

Met Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise verwijdert Microsoft ook de inmiddels verouderde FAST-zoekfunctie uit de software en vervangt deze door de Bing-zoekmachine. Zoekinformatie en zoekindexen maken voortaan deel uit van de mailbox-databases. Naast de oude zoekfunctie vervalt ook de ondersteuning voor Unified Messaging, zodat de voicemail-functionaliteiten van de software nu via de Cloud Voice Mail lopen. Skype for Business 2019 of Office 365 zijn een voorwaarde voor het gebruik daarvan.


Meer vermogen voor hogere eisen
Dat met name grote ondernemingen Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kopen, is te danken aan de traditionele ondersteuning van bijzonder krachtige server-systemen. Ook in de huidige versie houdt Microsoft rekening met deze behoefte en daarom wordt maximaal ondersteunde RAM verhoogd van 192 GB naar 256 GB. De prestatieverbetering gaat nog een stap verder bij de CPU-capaciteiten. Exchange Server 2019 overtuigt daarin met een verdubbeling van het maximaal aantal ondersteunde processors van 24 naar 48. De volledige ondersteuning van SSD-stationsa als bufferopslag zorgt voor een verdere, direct merkbare prestatie-optimalisatie.

Geselecteerde features van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
- Beveiligde authenticatie via certificaten
- SmartScreen-Filter en Intelligent Message Filter (IMF)
- Webtoegang via Outlook Web App
- Uitgebreide Data Loss Prevention (DLP)
- Integratie antivirussoftware van derden vua de anti-virus-API
- Wereldwijd adresboek inclusief Black- en Whitelist
- Uitbreiding van het maximaal ondersteunde werkgeheugen naar 256 GB
- Volledige ondersteuning van SSD-stations als tussenopslag
- Verdubbeling van het aantal ondersteunde processoren van 24 naar maximaal 48
- 100 databases met elk 2 terabyte
- Bing-zoekmachine vervangt FAST-zoeken


Onbeperkte gebruiksduur en flexibele licenties
Ondernemingen kunnen voor het gebruik van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Client Access Licenses (CAL's) kopen. Deze zijn optioneel verkrijgbaar als gebruikerslicenties (User-CAL) of apparaatgebonden licenties (Device-CAL) en maken zo een flexibel en kostenefficiënt gebruik mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om een External Connector-licentie aan te schaffen. Daarnaast hebben externe gebruikers, zoals klanten of leveranciers, ook directe toegang tot Exchange, wat veel processen vereenvoudigt. Bovendien is het gebruik van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise momenteel onbegrensd.

Platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Processor Intel-CPU met x64-architectuur. Deze moet de Intel 64-architectuur "Intel EM64T" ondersteunen. Als alternatief is een AMD-CPU nodig die het "AMD64"-platform ondersteunt.
Werkgeheugen minimaal 4 GB RAM (bij toegang via de cliënt), minimaal 8 GB RAM (postbus)
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.v.t.
Harde schijf Minstens 30 GB Harde schijf-opslag op het station van de Exchange-installatie
Beeldscherm n.v.t.
Optisch station n.v.t.
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat