Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard
€ 624,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100526-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2019 Standard kopen en processen in een handomdraai...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard kopen en processen in een handomdraai optimaliseren

Met Exchange Server 2019 Standard vervangt de softwareontwikkelaar uit Redmond de voorgaande versie Exchange Server 2016 en bouwt daarbij voort op de sterke punten van die versie. Ondernemingen, die Exchange Server 2019 Standard kopen, ontvangen daarmee een groupware- en e-mail-serversoftware, die op alle niveaus de interne samenwerking binnen ondernemingen vereenvoudigt. 

Zowel kleine werkgroepen alsook grote afdelingen hebben profijt van de nieuwe versie van Exchange Server als een krachtige oplossing voor centrale opslag en beheer van takenlijsten, afspraken, contacten, e-mails, notities en tal van andere elementen. De als interne en externe interface ontworpen software, is in de Standard-versie van de software speciaal afgestemd op de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen.


De nieuwe Exchange Server ondersteunt krachtigere systemen
Eén van de centrale innovaties die gebruikers ervaren die Exchange Server 2019 Standard kopen, is de ondersteuning van krachtigere server-systemen. Hier breidt Microsoft in vergelijking met versie 2016 de systeemondersteuning voor het maximaal bruikbare RAM uit van 192 GB naar 256 GB. Het aantal ondersteunde processoren verdubbelt zelfs van 24 CPU-cores naar nu 48 CPU-cores. In combinatie met de ondersteuning van SSD-geheugens als cache voor prestatie-optimalisatie, belooft dit een enorme prestatieverhoging en een betere gebruikerservaring. 


Nieuw "Calendaring-model" voor meer comfort
Ook nieuw is het herziene kalendersysteem. Dit is in hoge mate gebaseerd op het model dat zich al in Office 365 heeft bewezen voor de 'calendar sharing'. Dankzij de "Do not Forward"-functie en de PowerShellcmdlets hebben beheerders nu omvangrijkere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de functie "Remove-Calendar Events" en "Add-MailboxFolderPermission" voor de toekenning van gedelegeerde rechten. 


De geïmplementeerde Bing-zoekfunctie en de herziene voicemailfuncties
In ruil voor de introductie van talrijke nieuwe functies vervallen bij Microsoft Exchange Server 2019 Standard enkele features. Deze omvatten het verouderde FAST-zoeken, dat wordt vervangen door de zoekmachine-functie van Bing. Zowel de zoekindexen als de zoekinformatie vormen een integraal onderdeel van de postbus-databases in versie 2019. Microsoft heeft ook de ondersteuning voor Unified Messaging verwijderd. Dit betekent dat de voicemail-functionaliteiten van de software nu werken via Cloud Voice Mail. Dit vereist op zijn beurt de aanwezigheid van Microsoft Office 365 of Skype voor Business 2019.


Voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 Standard in één oogopslag
- Aanzienlijk verhoogde productiviteit door de ondersteuning van krachtige systemen en het gebruik van de Bing-zoekmachine.
- Ondersteuning tot 48 processoren en maximaal 256 GB werkgeheugen.
- Verbeterde samenwerking tussen medewerkers, projectteams en hele afdelingen in gezamenlijk gebruikte documenten.
- Hoog veiligheidsniveau door uitgebreide bewakingsfuncties en het voorkomen van gegevensverlies.
- Eenvoudigere kalender-sharing door de functie "Do not Forward" en het gebruik van het kalendersysteem uit Microsoft Office 365.


Microsoft Exchange Server 2019 Standard tijdelijk met onbeperkte gebruiksduur
Gebruikers die Exchange Server 2019 Standard kopen, profiteren van de momenteel onbeperkte gebruiksduur voor dit krachtige softwarepakket. Door de aanschaf van Client Access Licenses (CAL's), die zijn onderverdeeld in apparaat- en gebruikerslicenties, houden bedrijven de teugels in eigen handen, afhankelijk van hun individuele behoeften. Dit maakt het ook mogelijk om thuiskantooroplossingen en mobiele apparaten kostenefficiënt te integreren.


Co-existentie van de verschillende Exchange Server-versies
Wil men Microsoft Exchange Server 2019 Standard kopen, dan moet u weten dat het softwarebedrijf Redmond uitgaat van het bekende "N - 2" principe. Dit betekent dat Exchange Server 2019 niet direct op Exchange Server 2010 kan worden geïnstalleerd. Bedrijven die nog steeds gebruik maken van de 2010 versie, moeten dienovereenkomstig migreren naar Exchange Server 2016 of Exchange Server 2013. Microsoft Exchange Server 2013 is echter geen praktische optie als tussenoplossing, vooral omdat de mainstream-ondersteuning in juni 2018 door Microsoft werd stopgezet.

Platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Processor Intel-CPU met x64-architectuur. Deze moet de Intel 64-architectuur "Intel EM64T" ondersteunen. Als alternatief is een AMD-CPU nodig, die het "AMD64"-platform ondersteunt.
Werkgeheugen minstens 4 GB RAM (bij toegang via de cliënt), minstens 8 GB RAM (postbus)
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.v.t.
Harde schijf Minstens 30 GB harde schijfruimte op het station van de Exchange-installatie
Beeldscherm n.v.t.
Optische aandrijving n.v.t.
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat