Windows Server 2019 Essentials

Windows Server 2019 Essentials
€ 289,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100489-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2019 Essentials kopen en profiteren van op maat gesneden oplossingen...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 Essentials"

Windows Server 2019 Essentials kopen en profiteren van op maat gesneden oplossingen

Ondernemingen, die Windows Server 2019 Essentials kopen, kopen de meest actuele versie van Microsofts succesvolle serveroplossing, die al enkele jaren uitstekende diensten verleent aan ondernemingen. Net als zijn voorganger, Windows Server 2016 Essentials, is de huidige Essentials-versie specifiek afgestemd op de behoeften van kleine ondernemingen en organisaties. Windows Server 2019 Essentials is ideaal voor organisaties die geen virtuele werkplek hebben en is een voor de hand liggende eerste server-oplossing. Als alternatief kan het ook worden gebruikt als primaire server in werkomgevingen met meerdere servers.


Meer veiligheid en meer cloud in Windows Server 2019 Essentials
Een van de grootste innovaties ten opzichte van de vorige versie is de nauwere integratie met Microsoft Azure door Windows Server 2019 en Project Honolulu voor het creëren van een hybride cloud-omgeving. Naast de centrale aansturing via Project Honolulu, maakt de huidige versie bijvoorbeeld de beveiliging via Azure File Sync en Azure Backup mogelijk.

In Windows Server 2019 breidt Microsoft ook de beveiligingsopties van de 2016-editie uit. Bovendien is er betere ondersteuning voor Linux, onder andere door de integratie van Linux-commando's zoals "tar" en "curl" in de commandoregel. Daarnaast zijn Linux VM's in Windows Server 2019 nu ook beveiligd via shield VM's.

Het beveiligingspakket wordt afgerond door de mogelijkheid om het netwerkverkeer in virtuele omgevingen te versleutelen en de integratie van Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Dit biedt op zijn beurt onder andere bescherming tegen aanvallen waarvan het definitiebestand nog niet is gedetecteerd in de gangbare virusscanners, bijvoorbeeld tegen "zero-day aanvallen". 


Meer voordelen voor bedrijven die Windows Server 2019 Essentials kopen

 • Door het ondersteunen van "Kubernetes" kunnen Windows Server Containers in Microsoft Windows Server 2019 ook worden aangesloten op Kubernetes.
 • Mogelijkheid om traditionele toepassingen en functies zoals het delen van bestanden en afdrukken uit te voeren.
 • In vergelijking met Windows Server 2016 werd het core-image opnieuw aanzienlijk teruggebracht van ruim 5 GB naar ongeveer 1,7 GB. Het resultaat is een lagere netwerkvoetafdruk en een snellere implementatie.
 • Aansluiting van Windows Server 2019 op de huidige versie van "System Center" naast het centrale beheer via RSAT en Project Honolulu.
 • Mogelijkheid voor het opzetten van Hyper-Converged-Infrastructures (HCI) met behulp van Microsoft Azure en System Center, waardoor ondernemingen de mogelijkheid hebben lokale rekencentra en Microsoft Azure samen te laten smelten.
 • Microsoft Windows Server 2019 Essentials ondersteunt de nieuwste hardware en integreert dezelfde functies en verbeteringen als Windows Server 2019 Standard, inclusief de systeeminformatie en diensten voor opslagmigratie.

Ideaal licentieconcept voor kleine bedrijven
Met Microsoft Windows Server 2019 Essentials kopen kleine ondernemingen een krachtig softwareproduct, dat niet alleen geen looptijdbeperking heeft, maar ook overtuigt door een eenvoudig licentieconcept. In tegenstelling tot de Standard- en DataCenter-versies is de Essentials-Edition niet gebaseerd op een core-, maar op een server-licentie. Daardoor hebben ondernemingen geen Client Access Licenties (CAL's) nodig, aangezien voor elke instantie van de software een licentie moet worden aangeschaft, ongeacht of deze virtueel of op fysieke hardware draait. Windows Server 2019 Essentials is uitgerust met een limiet van 25 gebruikers of 50 apparaten, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor kleine organisaties.

Platform Windows
Processor Processor met ten minste 1,4 GHz, (Single-core), ten minste 1,3 GHz (Multi-core) - 3,1 GHz of meer aanbevolen (single- en multi-core), maximale ondersteuning voor 2 CPU-aansluitingen
Werkgeheugen Minimaal 2 GB RAM (of 4 GB als Windows Server Essentials wordt gebruikt als VM), 16 GB RAM aanbevolen, maximale ondersteuning van 64 GB
Grafische kaart n.b.
Geluidskaart n.b.
Harde schijf Ten minste 160 GB harde schijfruimte met een systeempartitie met een capaciteit van ten minste 60 GB
Beeldscherm n.b.
Optische aandrijving DVD-station (om DVD te installeren)
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 Essentials"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 Essentials - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat