Windows Server 2019 Standard Core Add-On

Windows Server 2019 Standard Core Add-On
€ 104,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100491-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Windows Server 2019 Standard Core Add-on kopen en flexibel inzetten Windows...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"

Windows Server 2019 Standard Core Add-on kopen en flexibel inzetten

Windows Server 2019 is het nieuwste server-besturingssysteem van Microsoft. Dit weerspiegelt niet alleen de sterke punten van de vorige editie, maar breidt ook de functionaliteit en kwaliteit nogmaals aanzienlijk uit, zodat bedrijven en organisaties de mogelijkheid hebben om een krachtige en stabiele netwerkinfrastructuur op te bouwen. 

Terwijl de klassieke standaardversie de basis vormt voor het opzetten van een systeem, biedt Windows Server 2019 Standard Core Add-on flexibel inzetbare extra licenties. Sinds de overstap van Per-CPU-licenties naar Per-Core licenties met Windows Server 2016, zijn core-add-ons een kosteneffectieve optie om krachtige servers uit te rusten met extra licenties, zowel tijdens de inbedrijfstelling als achteraf.

Belangrijke nieuwe functies van Windows Server 2019 Standard
ondernemingen die de Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Add-on aanschaffen, zullen profiteren van het momenteel krachtigste serverbesturingssysteem van Microsoft. In vergelijking met zijn voorganger Windows Server 2016 Standard, wordt de 2019-versie geleverd met een heel scala van vernieuwingen. Daaronder de verkleining van de core-images naar ca. 1,7 GB. 

Ook nieuw zijn de Express-updates, die al gebruikt worden door het desktop-besturingssysteem Windows 10. De updates onder Windows Server 2019 of met de Windows Server 2019 Standard Core Add-on zijn dus aanzienlijk kleiner en maken het niet alleen mogelijk om de installatietijd te verkorten, maar ook om het aantal noodzakelijke herstarts te verlagen.


Meer veiligheid met de Windows Server 2019 Standard Core Add-on
Omdat de bedreigingen vanuit het internet bijna dagelijks toenemen, staat de beveiliging nog steeds hoog op de agenda van Microsofts nieuwste nakomelingen. De standaard-editie van Windows Server 2019 is bijvoorbeeld voorzien van een aanzienlijk verbeterde versleuteling van data, virtuele machines en het netwerkverkeer. Daarnaast werkt Windows Server 2019 rechtstreeks met Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). 

Dit beveiligingsmechanisme werkt zonder signatuurbestanden en biedt een aanzienlijk hoger beschermingsniveau tegen root-kits en zero-day-aanvallen. Via een cloud-verbinding herkent het systeem ook betrouwbaar aanvallen, die niet worden gedetecteerd door conventionele virusscanners. Met Windows Server draagt Microsoft ook het in de vorige versie geïntroduceerde concept "Shielded VM's" over naar virtuele Linux-machines. 


Meer voordelen voor ondernemingen die Windows Server 2019 Standard Core Add-on kopen

  • Windows-subsysteem voor Linux: De nieuwe versie van Windows Server introduceert niet alleen verbeterde beveiligingsconcepten voor Linux-servers, maar vereenvoudigt ook de bediening ervan. Naast de directe integratie van de Linux-distributie in de Windows-installatie, valt ook het handige beheer van de Linux-servers vanaf Windows-servers via Linux-commando's op.
  • Hyperconvergente infrastructuur: De softwareontwikkelaar uit Redmond volgt met Windows Server 2019 de trend naar een hyperconvergente infrastructuur doordat men enkele management- en deployment-methodes aanzienlijk vereenvoudigd heeft.
  • Naadloze integratie van Microsoft Azure: In de actuele versie werken Windows Server en Microsoft Azure hand in hand. In detail kunnen gegevens in een handomdraai gesynchroniseerd worden, opgeslagen worden met Azure Backup en geclusterd worden met Microsoft Azure.
  • Betere Containers: Voor Windows Server 2019 heeft Microsoft de directe samenwerking met Kubernetes uitgebreid, waardoor het gebruik van hybride container-omgevingen mogelijk wordt.
  • Storage Migrations Assistent: Ook nieuw is de Storage Migration Service, die onder andere helpt bij de migratie van bestandsservers en gegevens naar Server 2019. Naast de mogelijke migratie van gegevens uit NAS-systemen is er ook de nauwere samenwerking met Microsoft Azure. Omdat met behulp van de Storage Migration Assistent talrijke apparaten als bron gebruikt kunnen worden, is de migratie voor gebruikers die deWindows Server 2019 Standard Core Add-on kopen, zo eenvoudig als nooit tevoren.
Platform Windows
Processor Processor met ten minste 1,4 GHz, (Single-Core), ten minste 1,3 GHz (meerdere kernen) - 3,1 GHz of meer aanbevolen (single- en multi-core), maximale ondersteuning voor 2 CPU-aansluitingen
Hoofdgeheugen Minimaal 2 GB RAM (of 4 GB als Windows Server Essentials wordt gebruikt als VM), 16 GB RAM aanbevolen, maximale ondersteuning van 64 GB
Grafische kaart n.b.
Geluidskaart n.b.
Harde schijf Ten minste 160 GB harde schijfruimte met een systeempartitie met een capaciteit van ten minste 60 GB
Beeldscherm n.b.
Optische aandrijving DVD-station (om DVD te installeren)
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 Standard Core Add-On - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat