Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2019 - 1 Device CAL

Windows Server 2019 - 1 Device CAL
€ 35,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100530-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Windows Server 2019 Device CAL voor een aangepast serversysteem Microsoft...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"

Microsoft Windows Server 2019 Device CAL voor een aangepast serversysteem

Microsoft Windows Server 2019 Device CAL  is een speciale vorm van licentie, waarmee organisaties hun werknemers toegang tot Windows Server 2019 kunnen geven. Met de aanschaf van  Device CAL is het  mogelijk om het serversysteem uit te breiden met extra apparaten. Hierdoor kunnen bedrijven zonder problemen een op hun behoeften gebaseerd, flexibel en krachtig serversysteem opbouwen en hun middelen spaarzaam en kosteneffectief inzetten.

Wat houdt de Microsoft Windows Server 2019 Device CAL in ?
Bedrijven die een zogenaamde apparaatlicentie aanschaffen, verkrijgen daarmee het recht om Microsoft Windows Server 2019 op een bepaald apparaat te installeren. Het doet er niet toe of het gaat om  een desktopcomputer, laptop, scanner of console. Dit betekent  echter ook dat de Device CAL is toegewezen aan een specifiek apparaat en vervolgens niet kan worden overgedragen naar een ander apparaat. Het is geen zogenaamde zwevende licentie.

Het voordeel van deze licentievariant is dat het apparaat, waarvoor de licentie geldt, door iedere persoon kan worden gebruikt zonder dat er een gebruikerslicentie nodig is. Met een Microsoft Windows Server 2019 Device CAL kunnen werknemers ook toegang krijgen tot de aanwezige Windows Server 2016-systemen. Omgekeerde toegang tot Server 2019 via CAL 2016 is niet mogelijk.

Flexibel geconstrueerd systeem, aangepast aan de respectievelijke behoeften
Een van de grote voordelen van het Client Access License-model is het aanpassingsvermogen. Dit kenmerk is te danken aan de mogelijkheid om apparaatlicenties en gebruikerslicenties met elkaar te combineren. Deze zijn zowel afzonderlijk als in licentiepakketten verkrijgbaar en maken de kostenefficiënte constructie van een aangepast serversysteem mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld geen probleem om kantoren te voorzien van apparaatlicenties en medewerkers, die vaak mobiel of thuis werken, te voorzien van een User CAL om overal toegang tot alle benodigde gegevens te kunnen krijgen.

De belangrijkste innovaties van Windows Server 2019
De aanschaf van een Microsoft Windows Server 2019 Device CAL is de makkelijkste manier om een serversysteem helemaal opnieuw te plannen of naar wens uit te breiden. Dit geeft werknemers volledige toegang tot de ijzersterke toepassingen en beveiligingsfuncties van het actuele Microsoft-serverbesturingssysteem.

  • Windows-subsysteem voor Linux: in de actuele serverversie gaat Microsoft uit van een veel betere integratie van Linux. Dit wordt bereikt door verbeterde beveiligingsconcepten zoals "afgeschermde vms" en de mogelijkheid om Linux-servers te beheren met Linux-opdrachten van Windows-servers. Hierbij komt nog de integratie van Linux-distributies in de Windows-installatie.
  • Verbinding met Microsoft Azure: Windows Server 2019 maakt nu gemakkelijker gegevenssynchronisatie mogelijk via Azure Backup, dankzij efficiëntere samenwerking met Microsoft Azure.
  • Betere algehele beveiliging: om de bescherming van essentiële gegevens te optimaliseren, heeft Microsoft gewerkt aan het coderen van gegevens en bestandsservers. Deze maatregel wordt aangevuld door de directe samenwerking van het serverbesturingssysteem met Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Als gevolg hiervan herkent het systeem nu ook bedreigingen zoals rootkits en zero-day-aanvallen, die veel gangbare antivirusprogramma's niet ontdekken.
  • Express Updates: lange downloads, oplopende installatietijden en constante herstarts zijn verleden tijd met de overstap naar Windows Server 2019. Net als bij het besturingssysteem Windows 10, vertrouwt Microsoft op de bekende snelle updates.
platform Windows
processor processor met ten minste 1,4 GHz, (single-core), ten minste 1,3 GHz (multi-core) - 3.1 GHz of meer aanbevolen (single en multi-core), maximale ondersteuning van 2 CPU's sokkels
RAM Ten minste 2 GB RAM (of 4 GB als Windows Server Essentials wordt geïmplementeerd als VM), 16 GB aanbevolen RAM, maximale ondersteuning van 64 GB
grafische kaart k.A ..
geluidskaart k.A ..
schijf Minimaal 160 GB ruimte op de harde schijf met een systeempartitie met een minimumcapaciteit van 60 GB
scherm k.A ..
optische schijf k.A ..
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 - 1 Device CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat