Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2019 - 10 User CALs

Windows Server 2019 - 10 User CALs
€ 344,99

incl. BTW.

 • Microsoft
 • 100529-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Microsoft Windows Server 2019 User CAL   Meer flexibiliteit voor uw systeem Om het...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 - 10 User CALs"

Microsoft Windows Server 2019 User CAL   Meer flexibiliteit voor uw systeem

Om het volledige potentieel van zo'n krachtig serversysteem als Microsoft Server 2019 volledig te benutten, moet het zo flexibel mogelijk worden ontworpen en een toepassing, die  gebaseerd op is op de wensen van de gebruiker, mogelijk maken. Met de zogenaamde Client Access Licenses ontvangen bedrijven extra licenties waarmee het serverbesturingssysteem met extra gebruikers of apparaten kan worden uitgebreid en volledige toegang tot het systeem wordt verleend. Hier biedt Microsoft twee varianten met User CAL (voor gebruikers) en Device CAL (voor apparaten).

Wat is het verschil tussen User CAL en Device CAL?
Alle gebrukers of apparaten, die verbonden moeten worden met het serversysteem, hebben een geldige licentie voor Microsoft Server 2019 nodig. Een User CAL is een licentie die aan een specifieke gebruiker gekoppeld is. Een Device CAL is daarentegen verbonden aan een apparaat. Aangezien een User CAL gebruikerspecifiek is, ontvangt elke gebruiker met een licentie persoonlijke toegangsgegevens voor het systeem. Het voordeel hiervan is een  volledige toegang tot het systeem vanaf elke werkplek. Er is geen sprake van gebondenheid aan een bepaald apparaat zoals bij een Device CAL.

Wanneer is het gebruik van Microsoft Windows Server 2019 User CAL de moeite waard?
Vooral bedrijven en organisaties, die voor hun werknemers een flexibele manier van werken mogelijk willen maken, waarbij men niet gebonden is aan de desktopcomputer op kantoor, profiteren van het gebruik hiervan. Gebruikerslicenties bieden aan de medewerkers ook de mogelijkheid om vanaf de thuiscomputer of vanaf de bedrijfslaptop toegang te krijgen tot het systeem, waardoor ze sneller en efficiënter gebruik kunnen maken van de benodigde gegevens.

Aangezien een User CAL zowel individueel als in de vorm van een licentiepakket beschikbaar is, kunnen bedrijven hun systeem altijd uitbreiden en aanpassen aan de actuele behoefte. Bovendien kan een User CAL voor Microsoft Windows Server 2019 ook vrij worden gecombineerd met een Device CAL. Het resultaat is dus een aanzienlijke financiële besparing.

De belangrijkste ivernieuwingen van Windows Server 2019
Door het aanschaffen van een Microsoft Windows Server 2019 User CAL kunnen werknemers genieten van een krachtig server besturingssysteem, dat in de huidige versie met veel nieuwe functies en detaillistische verbeteringen wordt geleverd.

 • Express-updates: net als bij het Windows 10-besturingssysteem, wordt de nieuwe serverversie ook geleverd met de Express-updates. Dit verkort op zijn beurt de installatietijd en vermindert het aantal herstarts dat nodig is.
 • Windows Defender Advanced Threat Protection: Door het verbeterde veiligheidssysteem biedt Windows Server 2019 geavanceerde bescherming tegen rootkits en zero-day-aanvallen. Hierbij komt nog een verbeterde codering van gegevens, netwerkverkeer en virtuele machines.
 • Linux-integratie: in vergelijking met eerdere versies heeft Windows Server 2019 verbeterde beveiligingsconcepten voor Linux-servers en een directe integratie van Linux-distributies in de Windows-installatie.
 • Integratie van Microsoft Azure: dankzij de vrijwel naadloze samenwerking tussen Windows Server en Microsoft Azure kunnen gegevens nu eenvoudig worden gesynchroniseerd en kan een back-up worden gemaakt via Azure Backup. Bovendienis het mogelijk dat clusters worden gekoppeld aan Microsoft Azure.
 • Betere containers: dankzij de uitbreiding van de samenwerking met Kubernetes maakt Microsoft het toepassen van hybride containeromgevingen in Server 2019 mogelijk.
 • Storage Migration Assistant: de Storage Migration Service ondersteunt gebruikers van een Microsoft Windows Server 2019 UserCAL bij het migreren van gegevens- en bestandsservers naar Windows Server 2019. De mogelijkheid om meerdere apparaten te gebruiken als een bron voor migratie maakt het eenvoudiger dan ooit.
platform Windows
processor processor met ten minste 1,4 GHz, (single-core), ten minste 1,3 GHz (multi-core) - 3.1 GHz of meer aanbevolen (single en multi-core), maximale ondersteuning van 2 CPU's sokkels
RAM Ten minste 2 GB RAM (of 4 GB als Windows Server Essentials wordt geïmplementeerd als VM), 16 GB aanbevolen RAM, maximale ondersteuning van 64 GB
grafische kaart k.A ..
geluidskaart k.A ..
schijf Minimaal 160 GB ruimte op de harde schijf met een systeempartitie met een minimumcapaciteit van 60 GB
scherm k.A ..
optische schijf k.A ..
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 - 10 User CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 - 10 User CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat