Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Verzend- en betalingsvoorwaarden

Hieronder vindt u alle informatie over de verzending en betaling:

Prijzen
De op de productpagina's prijzen zijn inclusief BTW en andere prijs inbegrepen componenten.

Verzending
Leveringen zijn alleen mogelijk naar adressen binnen de EU. Levering is alleen digitaal via e-mail. Dit is dan ook gratis in elk van de door ons opgegeven landen.

Betaling
U kunt ervoor kiezen om te betalen via iDeal, PayPal, Amazon Pay, Klarna, creditcard of Vooruitbetaling:

- De kosten worden afgeboekt van uw creditcard na het bestellen.
- Als u betaalt via overboeking, zullen de goederen onze magazijn verlaten na betaling.
- Met overboeking, dient de betaling te geschieden binnen 7 dagen.

Het betalingsverzoek of betaling wordt in de orderbevestiging in uw e-mail als PDF-bestand toegestuurd. In deze PDF zijn al onze bankgegevens opgenomen.

iDeal
Met IDEAL beschikken de Nederlandse klanten van lizengo over een snel en eenvoudig betaalsysteem. Hierbij wordt u doorverwezen naar één van de deelnemende banken en kunt u uw overschrijving in vertrouwen uitvoeren. U heeft geen andere rekening nodig, geen bijkomende aanmeldgegevens. De veiligheid is op diverse manieren gewaarborgd.


PayPal
PayPal-betalingen bieden u comfort en veiligheid tegelijk. Zo hoeft u uw betaalinformatie maar één keer op te slaan en daarna kunt u bij talrijke online-handelaars naar hartelust kopen. De veiligheid wordt daarbij niet verwaarloosd en u uw betaalgegevens worden nooit aan handelaars doorgegeven. Omdat het betaalproces via PayPal zo snel verloopt, wordt de betaling binnen een paar seconden bevestigd en kunnen we u de goederen tijdig leveren.

Amazon Pay
Met Amazon Pay ontvangen wij uw betaling direct. Het grootste voordeel is echter het gemak, want u betaalt gewoon via uw Amazon-account. Met één klik kunt u teruggrijpen op alle daar opgeslagen betaalmethoden en adressen. U hebt geen extra account nodig en hoeft geen andere gegevens in te voeren. Natuurlijk is het ook een veilige betaalmethode: afgezien van de voor de koopafwikkeling belangrijke gegevens krijgt lizengo geen enkele accountinformatie van u.

Voorwaarde voor het gebruik van deze betaalwijze is natuurlijk een reeds bestaand account bij Amazon. Een positief saldo/tegoed dat u mogelijkerwijze via cadeaubonnen hebt opgespaard, kan niet worden gebruikt om artikelen te kopen.

Klarna Betaal later in 14 dagen
Wat is Klarna? Met Klarna betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze hebt ontvangen.
In de FAQ kunt u alle informatie vinden over Klarna.

Credit card
Het grootste voordeel bij de betaling met een kredietkaart is de veiligheid en de snelheid die u bij uw aankoop geniet. Bij een betaling per kredietkaart ontvangt lizengo als handelaar een onmiddellijke bevestiging van de ontvangen betaling en de goederen kunnen u zo snel mogelijk worden toegestuurd. Dankzij de 3D-Secure-afvraging bent u daarbij veilig en wordt u tegen bedrog beschermd.

Bij lizengo aanvaarden wij volgende kredietkaarten: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB alsook Maestro International. De blauwe kaart aanvaarden we echter alleen bij transacties binnen Frankrijk.

Vooruitbetaling 
Bij vooruitbetaling moet u het factuurbedrag voor de bestelde goederen binnen zeven kalenderdagen via uw eigen bank overmaken. Onze bankgegevens vindt u meteen na de bestelling in uw proformafactuur en hier: 

Bankgegevens:
Sparkasse Gummersbach
Eigenaar: lizengo GmbH & Co. KG
IBAN: DE63 3845 0000 0001 0207 42
BIC: WELADED1GMB

Het opmaken van de factuur voor uw bestelling en de verzending van uw goederen vinden na ontvangst van uw betaling plaats. 

Live Chat Live Chat