Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019
€ 309,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100564-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Zakelijk besturingssysteem met een veelvoud aan functies...meer

Productinformatie "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Zakelijk besturingssysteem met een veelvoud aan functies

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 is een veilig besturingssysteem, dat voldoet aan de hoge eisen van een grote onderneming. Het is een allesomvattend pakket voor diverse apparaten, dat efficiënte functies biedt. Bedrijven worden ook proactief beschermd door doordachte beveiligingsmaatregelen en met ondersteuning van cloudintelligentie. In tegenstelling tot bij Windows 10 Pro is bij de Enterprise Edition de uitgebreide beveiligingstool Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) inbegrepen. IT-medewerkers van een bedrijf worden door het besturingssysteem onder meer ondersteunt door de functies van Desktop Analytics. Belangrijke toepassingen als Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard of OneNote voor Windows 10 zijn direct beschikbaar. De aanschaf van Windows 10 Enterprise LTSC 2019 vergemakkelijkt voor de IT-afdeling van een bedrijf bovendien de overgang naar op de cloud gebaseerd beheer. Werkstromen kunnen bijvoorbeeld al worden overgezet naar Intune terwijl voor andere stromen de Configuration Manager nog loopt. Dankzij de toegang tot de Microsoft Store voor bedrijven kan elke onderneming moeiteloos geschikte aanvullende toepassingen vinden.

Verbeteringen op het gebied van veiligheid

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 bevat een verzameling van interactieve berichtenfuncties, waarmee veiligheidsrisico's worden geanalyseerd. Elk bedrijf kan afzonderlijk instellen wanneer en hoe het wordt geïnformeerd over gevaren. Het betreft geïntegreerde beveiligingsmaatregelen die zijn gekoppeld aan Azure, Office, de Microsoft-cloud en andere toepassingen. De Microsoft Secure Score biedt een overzicht van de gegevens van antivirussoftware, updates voor het besturingssysteem, de firewall en andere veiligheidsaspecten. Het besturingssysteem biedt de beheerders van het bedrijf de mogelijkheid om specifieke URL's en IP-adressen vrij te geven of te blokkeren. Bovendien zorgt de aanschaf van Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ervoor dat de onderneming nog beter wordt beschermd tegen ransomware door het gebruik van de nieuwste versie van Windows Defender ATP. Daarnaast wordt inloggen zonder wachtwoord ondersteund: medewerkers kunnen gebruikmaken van moderne multifactor-authenticatie op hun Windows 10-apparaten.

Nog productiever werken met toepassingen voor Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 maakt onder andere het gebruik van Azure Active Directory (AAD) mogelijk. Met de Windows Autopilot kunnen apparaten zonder direct ingrijpen van een gebruiker met elkaar worden gekoppeld. De functie Desktop App Assure helpt bij het oplossen van eventuele problemen die zijn gerelateerd aan het besturingssysteem. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de maandelijkse beveiligingsupdates, namelijk de verdeling in kleine, sneller uit te pakken pakketten. Microsoft Edge-gebruikers profiteren van een betere kioskmodus en een eenvoudigere manier om digitaal te ondertekenen. Bovendien maken de taalspecifieke bestanden nu deel uit van de zogenaamde Local Experience Packs, die makkelijker zijn te installeren en het besturingssysteem minder belasten dan in eerdere versies. De installatietool MSIX Packaging voor meerdere platformen zorgt ervoor dat bedrijfsbeheerders apps eenvoudiger kunnen bijwerken. De gebruiker kan bij zoekopdrachten gebruikmaken van kunstmatige intelligentie, waardoor bestanden ook worden gevonden in Office en andere apps.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kopen

LTSC staat voor Long-Term Servicing Channel. De gebruiker ontvangt regelmatig functie-updates, die staan gepland in maart en september. Daar komen de maandelijkse aanvullende beveiligingsupdates nog bij. Dit geldt gedurende 60 maanden na de releasedatum van de software. Dit gebeurt op basis van het geactualiseerde servicemodel voor Windows-besturingssystemen genaamd Semi-Annual Channel (SAC).
Lizengo is het juiste adres om snel en veilig besturingssystemen aan te schaffen. Productsleutels voor Windows-producten zijn hier eenvoudig verkrijgbaar en indien nodig bieden we ondersteuning bij de installatie.
Mochten er nog vragen over Windows 10 Enterprise LTSC 2019 zijn, dan helpt het Lizengo-team graag verder.

Processor: 
ten minste 1 Ghz

RAM:
1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit

Harde schijf: 
16 GB voor 32-bit of 20 GB voor 64-bit

Grafische kaart: 
DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-driver

Beeldscherm:
ten minste 800 x 600 pixels

Doorverwijzende links naar "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat